Redmi Note 14 yüzde 5-10 şarj varken aniden kapanıyor, soket oynuyor, garanti ve tamir süreci nasıl işler?

Aranızda Redmi Note 14 kullanan var mı?

Benim telefon bir senelik falan, daha önce hiçbir problem yaşamadım ayrıca şarjım %1'deyken bile yarım saat giderdi.

Hiçbir kasma donma sorunları da yaşamıyorum. Ama sorunum şu; son 3 aydır falan telefon %9-10 ya da 5'e falan geldiğinde çat diye kendi kendine direkt kapanıyor, hani herhangi bir işte o geri sayım vermeden ne bileyim %1'e falan düşmeden direkt kapanıyor. Şarja takıp telefonu tekrardan açtığım zaman mesela aynı şekilde %5'ten devam ediyor ya da işte %9'dan devam ediyor.

Bugün de sokette bir hassasiyet oluştu hani telefonu herhangi bir sıvı teması falan olmamasına rağmen. Kablolarda falan sıkıntı yok ama sokette toz da yok, kontrol ettim fakat neden bilmiyorum, sokette bir oynama falan oldu gibi.

Bu telefon hakkında sizin kendi yorumlarınız nedir acaba, kullanan varsa ya da bu problemler neyden olabilir? Ben Hepsiburada'dan almıştım ama garantisini almamıştım. Teknik servise falan verme gibi bir ihtimalim var mı acaba, yani kullanıcı hatası derler mi bilmiyorum. Ne kadar bir ücret talep edilir ya da değişim olur mu?

Redmi Note 14 yüzde 5-10 şarj varken aniden kapanıyor, soket oynuyor, garanti ve tamir süreci nasıl işler?