Toplam 10 dakika kullanmışsındır ama %90'dan %30'a falan düşmüştü modeli Redmi Note 10 Pro neden böyle oldu normalde de etmiyor bataryası uzun süre giderdi benimki çok hızlı bitiyor telefonu alalı 4 yıl oldu
3 ay
Pil kullanım ömrünü uzatmak için şarjı yüzde 85 ile 15 arası kullanmak gerek. Hatts 80 ile 20 arasında daha bi iyi olur ama sürekli 100 yapıp şarjı tamamen bitirene kadar kullanırsan ömrü daha hızlı biter
Sadece pil değilki sorun telefon ekran kapalı olmasına rağmen aşırı ısınıyor bazen ekranı kapatıyorum ama arka plan kapanmıyor
Canım bak şimdi 4 yıllık bir telefonda bataryanın böyle davranması çok normal 🥲📱 Lityum iyon pillerin ömrü ortalama 2–3 yıl. Seninki 4 yılı devirmiş, hücreler kimyasal olarak yıpranmış oluyor. O yüzden yüzde göstergesi “zıplama” yapıyor, %90’dan bir anda %30’a düşebiliyor.
Güzelim bir de ani düşüş varsa batarya kalibrasyonu da bozulmuş olabilir. Ama büyük ihtimalle pil sağlığı ciddi düşmüştür. Ben olsam batarya değişimi düşünürdüm 🔋✨ Telefon hala işini görüyorsa uygun bir pil değişimiyle mis gibi devam eder.
Bilmiyorum telefon kafayı yedirecek bana. Kendi kendine takılıyor donuyor.
O zaman pil bitmiş gibi duruyor 🥲🔋 Donma da şişen bataryadan olabilir. Değişim şart bence 📱✨
Cevap
13Cevap
aynı olayı yaşadım aynı telefonla, şarj cihazı falan değiştirdim baktım olmuyor direkt telefonu değiştirdim, ekranı da ölüyor zamanla..
Bluetooth sorunu var bı de kulaklık bağlayıp cebime koyuyorum bağlantı kopuyor sanki 10m öteye koymuşum
hızlı şarj olup hızlı bitme olayı birebir yaşadım değiştir gitsin o telefonu.
iPhone almayı düşünüyorum.
vay enayi marka değerine o kadar para bayılmak ne skfjsld
Samsung kullandım redmi kullandım ikisindende memnun kalmadım
beklentin yüksek, bir de poco kullan
andorid 4-5 yıl
apple 7 yıl gidiyor
Poco da redminin alt markası.
çarpılırsın belki eskiden öyleydi şimdi üst segment modeller çıkarıyorlar
Batarya degisimi yaptir bende yeni yaptirdim ayni telefon simdi daha iyi
Bluetooth sorunu da var ama bı de aramada sürekli garanti bı iletişim kopuyor karşı taraf sesimi duymuyor
İşte telefon yurt dışı resetlesem bu sefer IMEI gidecek bı de onunla uğraşacam
Batarya değişimi yaptır
4 yılda batarya kendini bırakması normal
Pili değiştir. Bir telefonun ömrü 5 yıldır.
Pil ölmüş
Bilmiyorum telefon kafayı yedirecek bana. Kendi kendine takılıyor donuyor.
Aç kapa taptın mı
Acayip hızlı şarj full oluyor bı okadar da hızlı bitiyor
artık ömrü bitmiş
Yenisini alalaik
Bataryayı değiştir
Neden mi gervekten bunu mu soruyorsun
Değişim vakti gelmiş
Benimku aldim alasi oyle yeni bide
pil artık beni salın diyor, işi bitmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?