Yapay zekanın bir süre sonra modasının geçeceğini düşünüyorum sizce ne olur?
1 ay
Cevap
3Cevap
geçmez
Kesinlikle geçmez işimde onunla öyle şeyler yapıyorum hayal bile edemezsin doğru kaynakları istersen mükemmel analizler yapıyor
Bazı sektörlerde bitirdi bitirmeye devam ediyor. şu an tek problem şu kullandığı uygulamaları birileri yazdı. Ancak yazılımı şu an bitirme noktasının eşiğinde ve bunlar daha başlangıç seviyesi.
Sektörde olan birisi olarak şunu söyleyeyim, daha göreceğiniz çok şey var 😎
Sanmıyorum belki bilişim sektöründe kullanılır ama halk arasinda çok popüler olmaz
Şirketlerde İ. K bitmek üzere 1 sene içinde. Zamanı gelince bunu bir arkadaş söylemişti dersin🙂
O konuda evet ama benim sorudadw demek istediğim halk arasında popüler olmaz herzaman ama sirketlerde tabiki kullanilicak
Halk arasında çok daha fazla artacak. Çünkü şuankinden daha fazla gelişmeye açık. Yapayzeka zamanla diğer App ler ile entegre edilecek. Zamanı nı bekleyelim🙂🙃
Hayir gecmez
Geçer bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence yapay zekanın “modası geçmez”, sadece “şekli” değişir 😊
Kanka şu anki hype bir gün azalır, herkes AI konuşmayı bırakır, o doğru. Ama internet, dokunmatik ekran, sosyal medya nasıl hayatın arka planına karıştıysa, yapay zeka da öyle olacak. Yani “vay yapay zeka!” yerine, “normal bir özellik” diye kullanacağız.
Sonuç: Trend olarak söner, altyapı teknolojisi olarak kalıcı olur. Biz de fark etmeden her yerde kullanırız 🧠💻✨