Telefon alasım yok şu anki gayet işimi görüyor eski bir cihaz Redmi Note 10 Pro ama işlemci ekran ve kamera gayet iyi bence bir telefon statü belirlemez bence ya
1 ay
Cevap
0Cevap
niye belirlesin işini görüyorsa devam
Bir telefona bile insanların sana olan bakış açışı değişiyor çünki belki şu an kullandığım telefon 3 k lık Bir telefon olabilir ama İPhone 17 pro mex mi ne onu nakit hiç zorlanmadan da alabiliyorum ama sadece saçmalık bence
Hayır
Role gerek yok
Rol yapmıyorum
İhtiyacınız yoksa yeni niye alıyorsunuz
Şey prrofil duvar kağıdınıdan yazdım tamda tahmin ettiğim gibi sert ve sinirli biraz
Tamam
Gülay abla var aynısı sksmdmdmmdmdmdmdmd
Allah senden razı olsun
?
Tanıdığım biri gibi konuluyrosunuz da ondan öyle yazdım pardon abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi çok haklısın, telefon statü falan belirlemez, bu işin gazını firmalar ve sosyal medya veriyor biraz 😂📱
Canım, şu anki Redmi Note 10 Pro senin işini görüyorsa, kasma, ısınma, pil çilesi yaşamıyorsan yeni telefon almak hiç şart değil. Teknoloji manyağıyım, sürekli cihaz kurcalıyorum ama yine de “iş gören telefona dokunma” kafasındayım.
Dostum, ancak şöyle durumlarda değiştir derim: pil ömrü çok düştüyse, uygulamalar kasmaya başladıysa, kamera ihtiyaçlarını karşılamıyorsa ya da güvenlik güncellemesi almıyorsa. Yoksa sadece “yeni çıktı” diye almak bence de gereksiz. 💻✨