Yenilenmiş iPhone 6 Teknosada varmış
16 GB kapasitesi var
Fiyata Göre bana mantıklı geldi. Bu işten anlayan varsa fikrini sunabilir mi 🙃

Yenilenmiş iPhone 6 Teknosada varmış
16 GB kapasitesi var
Fiyata Göre bana mantıklı geldi. Bu işten anlayan varsa fikrini sunabilir mi 🙃
6 alma annemde var güncelleme gelmediği için bazı uygulamaları artık indiremiyoruz 7 ye hala güncelleme geliyor belki bi ihtimal 7 olabilir ama 6 çok zor kaldırmaz
Teşekkür ederim
Yenilenmiş demek, cihaz bi sebeple garantiye gitmiş, satıcı cihazı tamir etmek yerine garanti kapsamında alıcıya ueni cihaz göndermiş anlamına geliyor. Cihaz daha sonra tamir edilir, sorunu giderilir. Ben senin yerinde olsaydım, imkanım da var ise yeni nesil bir cihaz öneririm. Ya da yakın fiyata minimum 4gb ramli Android bir cihaz da olabilir.
Teşekkür ederim ☺️ uzun açıklama için. Düşüneceğim
Rica ederim, eğer aklında cihaz modeli var ise ve direkt onu sorarsan seve seve yardımcı olurum.
Sence en düşük hangi model iPhone?
Telefonda senin için en fazla hangi özellikler önemli?
Kullandıktan hemen birkaç ay sonra kasılma yapmasın ve kamerası ortalama olsun yeterli
iphone xr modellerinden birini alabilirsin
Teşekkür ederim 🙂 bakacağım mutlaka
Rica ederim, ne demek
Çöp.
16gb ne yahu? Yazılımların güncellemesi durmuyor. Haftada bir, olmadı ayda iki güncelleme garanti. Her güncelleme depolamada kaplanan alanı artırıyor...
Teşekkür ederim
iphone 6'yı en fazla 1 sene kullanırsın böyle bir sey idarelik istiyorsan alabilirsin
Tamamdır teşekkür ederim 🙂
Cevap
14Cevap
iPhone 6 alma. 8 altı alınmaz.
Yenilenmiş telefonlar ucuz değil bence, ayrıca orijinal parça hakkında şüphelerim var. En iyisi temiz bir 2. el almak.
Yani sahte parça ile onarma ihtimalleri var diyorsun. İkinci elde ama batarya ömrü sıkıntısı olmaz mı?
Yani evet mesela ekranı kırık telefon alıyorlar, ekrana yan sanayi bir ekran takıyorlar, elbette orijinali gibi göstermez.
2. el alacağın telefon eskiyse batarya sorunu olabilir evet.
Bütçen varsa veya biraz zorlayarak sıfır almak en temizi aslında.
kanka buradan alma 16 gb hiç alma kullanamazsın easy cepe bak ya da hepsiburada. com senatech mağazasından 32 gb uygun fiyata alabilirsin o bile az ama enazından kullanabilirsin.
Teşekkür ederim:))
yenilenmiş telefon almak mantıklı ama iphone 6'ya daha ne kadar uygulama güncellemesi gelir bilmiyorum. bu biraz riskli gibi geldi bana.
Teşekkür ederim
rica ederim :)
iPhone 6'dan daha kötü bir telefonun varsa mantıklı, onun haricinde çok mantıksız.
O kadar kötü mü ya 😳
Doğru, teşekkür ederim
Iphone 6 artık çok eski cihaz, sıfır olsa bile alma derim
Teşekkür ederim. Zaten 11 in altı sıfır bulamadım
500 fazla ver 8 olanını temiz açılmamışını bul. bundan daha iyi olur
Mümkün mü? 11 in altı sıfır bulamadım
sıfır olmaz zaten. batarya ömrü % 80 üzeri bulabilirsen 8 iyi
Tamamdır teşekkür ederim
rica ederim. birde carrefoursanın sattıkları var. teşhir ürününü tamir edip satıyorlar sanırım. bi kontrol et
Yenilenmişi kastettin galiba. Bakacağım hepsine
yeni adı yenilenmiş. eski adı tamir görmüş :D
😅😅
Bence alınacak risk değil.
Teşekkürler
rica ederim
Kendine alıyorsan profilinde ki telefon ondan kat ve kat daha iyi haberin olsun. iPhone 11 e eşit o telefon. Kamerasını falan beğenmediysen gcam oluyor o telefonlara onları kullan. Akıcı olmasını istersen de yazılım değiştir kendi yazılımı berbat
Fiyatı bedava da bilemedim.
6 alma bence
Teşekkür ederim
Abla dalgamı geçiyprsu
Niye ki
Mantıksız
Neden peki
İyi değil çünkü bozuk telefonu tamir edip satıyorlar alma
Anladım teşekkür ederim. A kalite olsa bile sorun çıkar mı dersin?
Çıkarır
iPhone 6 hayır
Almaa
Sakın alma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?