Benim iPhone 8'in şarj soket yeri bozulmuş moralim bozuldu aga gitti 1200 TL telefon zor şarj oluyor sallanıyor soket yeri ne dokununca bir de kulaklık taktım kablolu algılamadı soket bozulduğunu kulaklık takınca anladım
1 ay
Benim iPhone 8'in şarj soket yeri bozulmuş moralim bozuldu aga gitti 1200 TL telefon zor şarj oluyor sallanıyor soket yeri ne dokununca bir de kulaklık taktım kablolu algılamadı soket bozulduğunu kulaklık takınca anladım
Benim hep moralim psikolojim bozuk saglik sorunlarim var iş yok güç yok sigorta yok cepte para yok bir yerlere gidemiyorum gelemiyorum gezemiyorum evden dışarı cok zor cikabiliyorum uyku duzenim bozuldu daha beter oldum boşa yaşayan birisiyimm
Kanka geçmiş olsun vallahi, telefon donanım derdi insanın içini çökertiyor 🚬📱
Benim de zamanında eski bir telefonumun ekranı durduk yere çatlamıştı, hiç unutmam, moral diye bir şey bırakmamıştı bende. Şarj soketi bozulunca da hem masraf, hem de her takışta “acaba şarj alacak mı?” stresi var, çok iyi anlıyorum seni.
Şu anlık mümkünse kablosuz şarj destekliyorsa onu kullan, yoksa da çok oynatmadan tek kabloyla idare etmeye çalış, iyice mahvolmasın.
Cevap
1Cevap
Lan bjk bize gol atıyor 😡
Fenerli misin
Aşk konusunda yıllardır moralim bozuk...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?