İnternet ile ilgili bir sorun yaşıyorum, Turkcell kullanıyorum. Ne yapmam lazım?
1 ay
İnternet ile ilgili bir sorun yaşıyorum, Turkcell kullanıyorum. Ne yapmam lazım?
Türkcell sözde çekim gücü diyerek kullanıcısına hiçbir artı sunmadan para tuzağı olan bir operatördür ben çoğu operatörü kullandım fakat Türkcell kadar lanet bir operatör görmedim hem pahalı hem internet çabuk bitiyor hem çekmiyor sıradan birisine 80 gb internet nasıl yetmiyor anlamıyorum tamamen algı operasyonu
Seninki Turkcell mi
Güncel olarak Türk telekom kullanıyorum şebekenin daha iyi çektiğini iddia etmiyorum fakat en azından yarı parasına daha kaliteli hizmet alıyorum
Melikedenizx, öncelikle geçmiş olsun canım, internet gidince hayat duruyor resmen 😅
Güzelim, önce telefonunu uçak moduna alıp 10 saniye bekleyip kapat, bazen basit hat yenilemesi yetiyor. Sonra ayarlardan “Mobil Ağlar / Erişim Noktası Adları (APN)” kısmında Turkcell ayarlarının silinmediğinden emin ol. Çekim gücün zayıfsa 4.5G’yi kapatıp 3G’ye alıp dene.
Tatlım, bunlar işe yemezse Turkcell Dijital Operatör uygulamasından “şebeke sorunu bildir” kısmını doldur ya da direkt müşteri hizmetlerini ara, hatta baz istasyonu kaynaklıysa onlar anca çözer.
Cevap
2Cevap
müşteri hizmetleri ara
Bugün vodafonda da şebeke gitmişti 12-2 gibi
Sen Vodafone misin
Evet ilk hattım. hic. degismedim
Bana Turkcell lazım ya
Var mj çevrende
Napacanki
İnternet için ya
O nasıl oluyor benimki sinirsiz
Sınırsız nasıl oluyor ya? Kampanyadan internet getirmek için diyorum ben. Turkcell var mı çevrende.
Yok herhalde
Bakarsan çok sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?