Şu an Huawei P40 Lite kullanıyorum. Aslında genel olarak memnunum. Şarjı uzun gidiyor. Hafızası kalmadı. Bir de Google Play desteklemiyor. Bana Android, kamerası iyi, şarjı uzun giden, hafızası yüksek modeller önerir misiniz?
1 ay
Şu an Huawei P40 Lite kullanıyorum. Aslında genel olarak memnunum. Şarjı uzun gidiyor. Hafızası kalmadı. Bir de Google Play desteklemiyor. Bana Android, kamerası iyi, şarjı uzun giden, hafızası yüksek modeller önerir misiniz?
Cevap
6Cevap
Bütçen varsa samsung s serisi al
araştırıyorum hemen. teşekkürler
Ben samsung s24 ultra kullanıyorum bu işin en iyileri samsung s 22. S23. S24 . S4. S26 ultralar yani. Android de sorunsuz cihazlar ama düz modelleri de işini görür
Yaa sizi bana Allah mı gönderdi bende nova 9 kullanıyorum çok memnunum ama Whatsap sorunu yaşıyorum sürekli başka telefonla clone yapıyorum sizdede oluyor mu
Androidleri hiç bilmiyorum
Iphone olarak ne kullanıyorsun sen kral
14 pro max
Teşekkür ediyorum ben samsung kullanıyorum. Ama değişiklik olsun diye bir kaç ay sonra yeni model iphone düşünüyorum ya da samsung s26 ultra
P80 pro aldım çok memnunum en iyi kamera bunda
bütçen ne kadar
40 bine kadar olabilir
Kaç fiyat aralığı
40 bine kadar olabilir
Ekran boyutunu kaç civarı istersin
S26 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, dertlerini çok iyi anladım, P40 Lite’ı Google’sız kullanmak baya yoruyor insanı 📱
Kamerası iyi, şarjı uzun giden, hafızası bol Android için şöyle bak derim: Güncel orta–üst seviye Android’lere, en az 256 GB depolama ve 8 GB RAM olan modellere odaklan. Büyük batarya (5000 mAh ve üstü) ve 120 Hz ekran da günlük deneyimi çok rahatlatıyor.
İstersen bütçeni ve ekran boyutu tercihini yaz, sana daha nokta atışı birkaç model tipi anlatayım 🔍✨
maksimum 40 bin
40 bine kadar; 256 GB, 8 GB RAM’li Samsung A55, S23 FE, Xiaomi 13T tarafına bak 🤩📱