iPhone 6 diyenler neden dediğini yazsa da bir anlamı olsa. Testlerde hep başarısız oluyor da :)
Telefon önerisi?
iPhone 6 diyenler neden dediğini yazsa da bir anlamı olsa. Testlerde hep başarısız oluyor da :)
acıklamalarına bakılırsa cok fazla uygulama yukleyen bırısın bu durumda arka planda calısan uygulama sayısı fazla olacagı ıcın batarya konusunda pekte performans bekleme kı bu konuda kendını gelıstıren telefonlar her ne kadar tasarruf modunda ıslem gorsede fakat bu konuda sımdıye kadar en ıyı ısı basaran ve ılkın sahıbı olan xperıa serısınde z3 plus vede z3 serısı gercekten basarılı ıs cıkarıyor fakat ısın gercegı ısınma problemı yuzunden yazılım guncellemesı ıle performansı bıraz dusurdu bunun dısında hakkını veren bır cıhaz ayrıca ısletım sıstemınınde cok fazla rolu var ornegın note 4 cıhaz 4.4.4 surumde batarya konusunda basrılı ıken 5.0 da rezıl duruma dusuyor yanısı stabıl olma sorunuda bır haylı yuksek
ıllakı cıhaz onerısı dersen sırası ıle
xperıa z5 cıkacak beklemelısın ıddaalı bır cıhaz
note 5 beklemelısın
xperıa z3+
galaxy s6
note 4
lg g4
htc m9+ pekte begenmedıgım cıhaz ama belkıde senın kullanımına uygun
Yapıcı yorumun için öncelikle teşekkür ederim..
Bu ay sonuna kadar almam gerekiyor. Yurt dışından tanıdığım vasıtasıyla alacağım için dönmeden hemen önce alacak yani.
Z5 veya Note5 çıkma tarihlerine bakacağım eğer yakınsa beklerim yoksa Z3+ ü düşünüyorum şuanlık
Ben teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştım ama lansmani önümüzdeki ay yapilacak yani bir ay daha beklemen gerek illali alacaksan da sonu z3 + doğru tercih olur her şey gönlünce olsun hayırlı habadisler al ver inşallah
Unutmazsam haberdar ederim tekrar teşekkürler :)
Meizu, hem görünüm olarak hem de hızı bakımından oldukça iyi. 3350 mAh bataryası da saydığınız telefonlardan oldukça yüksek. Tek sorunu var o da SD Kart takılamıyor.
Min. 32 GB galiba telefonlar o yüzden yer sorunum olmuyor fazla. şu an Note 2 var demiştim 16 GB. 1 yıldır kullanıyorum 6 GB boş yer var. Meizu & Z3+ olabilir.. Teşekkür ederim yorumun için
İphone bes para etmez mi hahahajaj😂😂😂 kardesim alamiyosan niye b*k atmaya calisiyosun
Yukarı da yazmıştım istediklerimi ama bana performans lazım. Bulaşık yıkaması şart değil :D
Sony XPeria Z3+
- Ram : 3 GB
- CPU Çekirdek : 8
- Video Kayıt Çözünürlüğü : 2160p
- Batarya : 2930 mAh
- Arka Kamera : 20.7 MP
- Ön Kamera : 5 MP
Fiyat : Min. 2.200
iPhone 6
- Ram : 1 GB
- CPU Çekirdek : 2
- Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p
- Batarya : 1800 mAh
- Arka Kamera : 8 MP
- Ön Kamera : 1.2 MP
Fiyat : Min. 2.600
Farkı anlamıyorsan bir şey diyemem tabi :)
Kullanıyorum zaten :) 6 var şu an .
Çektiğin fotoğrafa hafif yakınlaşta pikselleri say :)
Senle ego kapıştıracak halim yok. Senin görmediğin telefonları ben kullandım emin ol. Tekrar yorum yazmaman dileğiyle..
Anlasilan sen iphone kulkaniyosun simdi yalanlamak icinde hayir diyede bilirsin bu devirde 1 gb ram 2 cekirdek islemcimi kaldi ustelik o fiyata? eline al kullsn diyosun o fiyata j serisinden prime alabilirsin a serisinden a7 2018 alabilirsin 100 200 daha katip s6 alabilirsin cok bos yapiyosunuz iphonenin hangi telefonu iyi dersen iphone 7 veya 7 plus iphone patron telefonu guvenlij acisindan iphonenin uzerine tanimam ama cok yansl dusuncedesn
Teşekkürler de özellikleri düşük kalıyor fiyatına göre..
Cevap
6Cevap
Sony xperia z3 alabilirsin, bende kullanıyorum güzel tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yorumun için..
A-b-c-d-f Kullandım Aradığın Özelliklere Göre Değişir.. Ne İstiyorsan Yaz Yardımcı Olurum.
Performans ve Kamera lazım bana
Ön mü? Arka mı? 2'si Bir Arada Yok.
Önceliğim arka kamera ama ön kamerada pixel olmasın
Önde En İyisi HTC M9 Arkada S6 ve NOTE4
iPhone 6 hakkında ne düşünüyorsun? Çevremdekiler de övdü baya android kullananlar da dahil
Kullandım bir esprisi yok daha önce kullandıklarında ne yapıyorsan kamera ve işlemci hızlandırılmış ekranı retina bunun haricinde bir üstünlüğü yok diğer cihazlara göre retina ekranıda yapan samsung ama kullanamıyor 2 sene daha 2 sene sonra retina ekranı samsung kullanınca o zaman daha ekran kalitesini yakalayamazki zaten şuanda s6'daki ekran 2k ;)
Alsam bir sorun yaşar mıyım yani? Yurtdışından geleceği için biraz geç oldu mesajın :) iPhone 6 dedim muhtemelen alınmıştır
oda güzel ama s6 ondan kat be kat üstün ! ben s6edge kullanıyorum.
S6'nın şarj sorunu varmış ek olarak androidlerde anlık kitlenmeler oluyor o yüzden soğuttu beni
hahahahah şarj sorunumu? hangi telefon 10 dk şarj ile 2 saat kesintisiz konuşma veriyor.. Kardeş kolay gelsin iyi geceler.
Sony Xperia Z3
Z3 ile Plus arasında fark var mı?
Biri 4 biri 8 çekirdek. Çok etkisi oluyor mu? Değer mi yani o kadar para vermeye..
blackberry z10
Blackberry düşünmüyorum teşekkürler..
note4
şu an kullanıyor musun? Performansı nasıl? Şarjı sürekli kullanımda ne kadar gidiyor?
note2 den 4 e gectim sarji daha iyi gidiyo isinma falan cok olmuyo iyi telefon ya kamera acisindan da
Çok teşekkür ederim
qwerty
Yok kardeşim memnun değilim ondan :)
Xiaomi al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar