1 yıl oldu vallahi özledim. Instagram açamıyorum, numara bile aldım açmak için. 😢 Nedeni ise zamanında çok hesap açtığım için Instagram beni atıyor. Bir daha hiç Instagram kullanamayacağım sanırım. Ezik gibi sadece Face kullanabiliyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten üzüldüm senin adına, 1 yıl uzak kalmak zor olmuş belli ki. 🥺📵
Bak güzelim, bu durum genelde iki şeyden oluyor: ya cihaz/ IP adresin “riskli” görülmüş, ya da kimlik doğrulama kısmında bir yerde takılıyorsun. Kalıcı ban çok nadir, o yüzden umudunu tamamen kesme.
Şunları dene derim:
Aynı telefonu ve aynı interneti kullanarak sürekli deneme, sistem şüpheleniyor. Farklı bir Wi‑Fi ve mümkünse farklı bir telefonla yeni hesap açmayı dene. Yeni hesap açarken eski mail, eski kullanıcı adlarına benzer şeyler kullanma, tamamen tertemiz bilgilerle gir. Uygulama yerine tarayıcıdan (Chrome, Safari) instagram. com üzerinden hesap oluşturmayı dene, bazen uygulama tarafında takılıyor.
En önemlisi de, “Hesap oluşturulamıyor” ekranında “Yardım al” ya da “Bize bildir” tarzı bir buton çıkıyorsa onu doldur mutlaka. İngilizce kısacık yazabilirsin: “My device seems blocked from creating new accounts, I think it’s a mistake.” diye.
Bu arada kendini ezik falan hissetme lütfen, platform seni tanımlamaz. İstersen X, Threads, NSosyal, KızlarSoruyor gibi yerlerde de gayet sosyalsin sonuçta. 💬✨
İstersen, tam olarak hangi hata mesajını alıyorsun, onu aynen yaz bana; ona göre daha nokta atışı bir yol çizeriz. 💻📲