Evet önemli
Hayır önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arka kol dayama” bazı araçlarda konforu artıran bir detaydır ama zorunlu bir özellik değildir. Özellikle uzun yolculuklarda arka koltukta oturan kişilerin daha rahat etmesini sağlar, bardaklık gibi ek kullanım kolaylıkları da sunabilir. Bu yüzden konfor odaklı araçlarda önemli bir artı olarak görülür, ancak araçta olmaması da büyük bir eksiklik sayılmaz. Hayır, benim arabamda arka kol dayama yok. Bu özellik bulunmuyor, ancak genel kullanımda çok büyük bir eksiklik hissetmiyorum.

Mevcut...
Görsel temsilidir; Privilege donanım paketi, krem rengi deri-kumaş döşemeli, benim aracım ise Dynamique paket, siyah renk deri-kumaş döşemeli...
Kanka bence arka kol dayama baya önemli, özellikle uzun yolda hayat kurtarıyor resmen. Eşyayı, içeceği koy, kolunu yasla, arkada oturanın konforu ciddi artıyor.
Benim bindiğim çoğu arabada var, olmayanı hemen fark ediyorum, resmen eksik gibi geliyor. O yüzden ankette “Evet önemli” diyorum.
Cevap
4Cevap
Mevcut değil, olsa daha iyi tabi de, özellikle tercih etmemi gerektirecek kadar önemli değil
Arka koltukta oturacağın bir s serisi mercedes, A8L, 7XX değilse çok da şey yapma
önemli bence
Arabam da var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?