Benim için kaputun görünmesi önemli kaputu görünmeyen arabalar da kendimi araca hakim değilim gibi hissediyorum yeni nesil arabalar da artık neredeyse kaput görünmüyor konsol çok uzun bu güvenlik için yapılıyor ama biraz görünmesi şart
Kaput görünmeli
Kaput görünmese de olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araba sürerken kaputun görünüp görünmemesi sizler için çok önemli mi?
aracın burnunu görmekten ziyade dikkat etmen gereken nokta dönüşlerde sütunlar görüşü engelliyor mu engellemiyor mu. burunsuz araçlara memnun olmuyorum mesela sola dönüşlerde viraj biraz sertse karşı şeridi görebilmek için öne eğilmek gerekiyor.
Aslında kaput görünmeli, yeni arabam Ford Fiesta'da kaput görünmediği için parklarda veya park yerinden çıkarken arada bir zorlanıyorum. Arabamın ön camının altına bakarak ya öndeki aracın özellikle park edilmiş sedan ve Hatchback'lerde bagaj kapağının altına ya da plakalığın (plakası bagaj kapağı üzerinde olanlar) altına bakarak kadar yanaşabildiğim kadar yanaşıyorum. Hafif ticarilerde bu durum nasıl olacak hiç test etmedim.
Bunun tamamen alışkanlıkla ilgisi var diyebilirim. Bazı insanlar için kaputun görünmesi, araca daha iyi hakimiyet hissi veriyor, haklısın. Özellikle ilk defa araç kullanmaya başlayanlar ya da eski nesil araçlara alışkın olanlar bu durumu daha çok önemsiyor. Yeni nesil araçlarda ise tasarım ve güvenlik detayları yüzünden kaput pek görünmüyor ama bunun sürüşü olumsuz etkilediğini pek sanmıyorum. Kendini güvende hissetmek adına belki alışkanlıklarını biraz düzeltecek şekilde pratik yapabilirsin 😊
Ben oyumu “Kaput görünmese de olur”dan yana kullanıyorum. Yeni nesil teknolojiler sağ olsun bütün sensörler, kameralar varken ben artık kaputa pek takılmıyorum! 🚗💨
normal ve guvenlı surus ıcın evet gorunmelı. Ilk baslarda buna dıkkat ederek kullanırdım * bı sure sonra arabayı benımseyınce zaten hıssıyat olarak yuklenıyo o bılınc gorunmesede olur Şu an gormuyorum. Suruste zorluk yasamıyorum ama
Valla koltugu en alt sevıyeye indiryom kaput görünmüyo pekde önemli degil görünmeden kullanmaya alısırsan sorun olmuyor onun ayarını bilmek önemli sıkıntım yok benim acemi arkadaslarom ve eski nesil araç kullsnanlar görmek istiyor