laptopa gta san indirmek istiyorum hangi siteden güvenilir indirebilirimmm indiremezsem de bilgisayarcı kaça indirir tahmini
1 ay
o ram sana fazla kardeşim
Canım merhaba, nostaljiye bak GTA SA 😍
Bak güzelim, en güvenli yer her zaman oyunun resmi platformları. Yani Steam, Epic Games, Rockstar Launcher gibi yerlerden almak hem yasal, hem virüs riski yok, hem de güncelleme, kayıt vs sorunsuz oluyor 🎮💻
“Bedava site” diye gezen çoğu yer ya crackli ya da virüslü oluyor, inanın değmez, laptopu çöp edebilirsin. Özellikle bu tarz eski oyunlarda zaten resmi fiyatlar da dönem dönem baya düşüyor.
Bilgisayarcı kısmına gelirsek, fiyat konuşmam doğru olmaz ama genelde şunu yapıyorlar: Oyunu bir yerden korsan indirip sana kuruyorlar. Yani yine riskli ve yasal değil, sadece “uğraşmıyorsun” diye para vermiş oluyorsun. Onun yerine bir resmi platformdan almak, sonra da indirme–kurma kısmında istersen sana adım adım yardım ederim.
İstersen laptopunun özelliklerini yaz, sistemin kaldırır mı, hangi platform daha mantıklı olur beraber bakalım 😌✨
Cevap
5Cevap
Dodi repack bakabilirsin veya fitgirl repack. Fullprogramlarindir sitesi de iyidir. Bazıları tıkla çalıştır bazıları kurulum ister. Bir bak gözün kesmezse söylersin uzak yardımla yaparım.
tamam akşam deniceemmm
Kurulumu yapamazsan kalıntıları silmek ekstra zor olur bir bak kurmaya çalış demiyorum kafanda tart ona göre.
Fitgirl GTA rip yaz torrent ile indir
yapamazsam bilgisayarcı kaça indirir bilgimiz varmııı
Hiçbir fikrim yok. Gidip sor. İstediğin oyunları söyle. Önemli olan senin bilgisayar hangi oyunları kaldırır
steam. üzrerinden
torrent dene
yapamazsam bilgisayarcı kaça indirir bilgimiz varmııı
Susssya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?