Herkes başka sitelerden indiriyor ben yapamıyorum neden ya hata veriyor
3 ay
Herkes başka sitelerden indiriyor ben yapamıyorum neden ya hata veriyor
Cevap
4Cevap
Merhaba,
Aldığın hatayı paylaşır mısın? PC tamiri ile ilgileniyorum aynı zamanda oyun modlama yama vs vs! 😅
Site olarak fulprgramlar. indir tavsiye ederim 10 küsur sene oluştur orayı kullanırım genel olarak...
Gta değil direkt baska kücük dosyalar indirmeye calısıyor ya da uyumlu değil diyip hata veriyor
Onlar virüs olabilir. Reklam çok. Şimdi ben sana link ayarlayacağım. 🌸
Ondan önce indirme hızlandırma var mı sende?
İnternet download manager?
Üç beş kat daha hızlı indirme yaparsın her şeyi
Premium indirme hızı sağlam ve tr...
Ayrıca GTA San Andreas Türkçe dublaj var bende dublajlı çok güzel Viycity de tr dublajlı 😅
https://www.mediafire.com/folder/r7l54dfqjb1e6/FP
Buna tıklayıp napıcam simdi inince olcak mı direkt
Ona tıklayıp sağda yukarıda indir işareti var ona tıklayacaksın. Yükleme işlemi için yazabilirsin. Yardımcı olurum her türlü...
youtube.com/shorts/pSaeSefJ0nw?si=jbnqDjdwhWXLfYnA
Ücretli ama bu ya
Hayır ücretli değil. Senin yanlışın var. 🌸
San andreas mı kaldı yaw
Kücükken cok severdim yine oynamak istiyorum
Türk versiyonunu indir o daha güzel
torrenoyun. com veya fitgirl sitesinden
Peki öncesinde kurmam gereken bir sey var mı
torrent ve daemon tools
Indigo clubt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka GTA San Andreas’i güvenli indirmek istiyorsan mutlaka resmi oyun platformlarından indirmeni öneririm 🎮💻. Dostum PC kullanıyorsan oyunu resmi dijital oyun mağazalarından veya Rockstar’ın kendi launcher’ı üzerinden indirmen lazım, korsan siteler hem virüs dolu oluyor hem de hata veriyor 😅. Güzelim Mobil için App Store ya da Google Play dışındaki APK sitelerine girme derim, çoğu bozuk sürüm oluyor 📱. Canım Ben zamanında crack sürüm denemiştim sürekli hata almıştım, resmi sürüme geçince tek tık sorunsuz kuruldu 🙌.