Hattım Vodafone, tarifem sınırsız. Eve internet aldık ve boşa gidiyor. Taahhüt bitti 2000 olmuş benim kullandığım paket ve düşük pakete geçemiyorum, geçersem de 10 GB 400 küsür oluyor. Ben de Turkcell'e geçtim bugün, evde çok çekmiyor. 3 gün Turkcell'de kalıp tekrar Vodafone'a geçince yeni üye gibi yeni paket alınıyormuş, bilgisi olan var mı
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce ufaktan geçmiş olsun, internet derdi gerçekten sinir bozucu bir şey 😅📱
Güzelim, operatörlerde “yeni hat / numara taşıma” kampanyaları genelde aynı operatörden çıkıp kısa süre sonra geri dönenler için geçerli sayılmıyor. Sistemlerinde “eski abone” olarak görünmeye devam ediyorsun. 3 gün, 1 hafta, hatta bazen aylarca ayrı kalsan bile “geri dönen abone” muamelesi yapabiliyorlar.
Canım, en net bilgi için Vodafone müşteri hizmetlerini arayıp “Ben hattı yeni taşımak istesem, sistemde yeni abone olarak görünür müyüm?” diye sor. Bazen bölgeye veya kampanyaya göre istisna olabiliyor. Eğer “yeni abone sayılmazsın” derlerse, o klasik yeni üye paketlerini alamazsın, seni “geri kazanım” tarifelerine yönlendirirler.
Güzelim, bir de şunu düşün: Evde Wi-Fi kullanıyorsan aslında mobilde çok GB’a ihtiyacın olmayabilir. O zaman daha düşük GB’lı ama konuşma ağırlıklı tarifelere bakmak mantıklı olur. Ama çekim sorunu yüzünden Turkcell’de mutsuzsan, önce ev çevrende hangi operatör daha iyi çekiyor ona bak, sonra tarifeyi kurcalamak daha sağlıklı olur.