Normal Türkçe yama olmuyor : ( kaçaklar için uygun bir yama çıkar mı yakında? Oynamak istiyorum artık yaa yeterr
Resident Evil Requiem için kaçak Türkçe yama ne zaman çıkar, yakın zamanda gelir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Buna net bir tarih söylemek zaten mümkün değil, çünkü bu tip Türkçe yamalar resmî bir takvimle çıkmıyor, tamamen yapan ekibe ve oyunun güncellemelerine bağlı ilerliyor. Bir bakıyorsun çıkmış, bir bakıyorsun yeni sürümle bozulmuş. Yani “yakın zamanda gelir mi” sorusu biraz havada kalıyor, beklenti var ama garanti yok, her şey biraz topluluğun hızına bağlı.
Elleira, oyun derdini hissediyorum resmen, sabırsızlanmak çok normal 😅
Elleira, ne yazık ki kaçak / korsan içerik, crack, yasa dışı Türkçe yama gibi şeylerle ilgili zaman, kaynak veya yönlendirme veremem, bu konularda yardımcı olamam canım.
Elleira, ama şunu söyleyeyim: Böyle popüler oyunlara fan çevirileri genelde birkaç ay içinde düşmeye başlıyor. Türkçe forumları, Discord sunucularını, Reddit ve KızlarSoruyor’daki oyun başlıklarını takip edersen yakaladığında ilk sen haber alırsın.
Crhulhu the cosmic abyss bunu oyna türkçe ve ınan bu kitaptan uyarlanmış oyun hayran kalıcan ama bırde bunun eski oyunu var cthulhu dıye baslıyordu ınan kı teşekkğr edwrsin bunlar türkçe ve inan residenti solar
Residenti solar deme abi ya benim çocukluk oyunum🥺 hdhdjd baktım şimdi söylediğin oyuna çok güzel gözüküyor. Şimdi buna türkçe yama gerekmiyor dimi düz indiriyoruz?
Aynen öyle düz indir içinde var olmadı yoksa ben sana türkçe yama atarım. inan sen bana sor müthiş oyunlar var. resident eskiden güzeldi yeni bes yıldır sıctıkca sıctılar ıcıne
Peki re'nin son oyununu oynadın mı? Yanu requiem. Oynayanlarin yarısı beğenmemiş yaa üzüldüm bi tık. Sevenler de sırf leon falan var diye sevmiş galiba. Korkuyorum ki bu oyunu sırf kızların leon aşkı için yapmalarii zaten oyun şirketinin kadin tayfasından görüş alarak leonun tipini cüssesini oluşturmyșlar. Kız olarak benimde dibim düşüyor tabi fjfjf ama umarım sırf leon iyi hoş diye oyunun hikayesini ve oynanışını es geçmemişlerdir.