3 ay

Resident Evil Requiem (Resident evil 9) bu gece başlıyor. Satın aldınız mı?

Merhaba KScanlar nasılsınız?

Ben PlayStation 5 için delüx sürümünü aldım ayın 25'inde indirdim ama resimde de paylaştığım gibi şu 11 saat sayaç dolmadan oynayamıyorum :(
Ayın 27'sinde tüm dünya ile aynı anda korku ve aksiyona doyacağız.
PlayStation 5 için delüx sürümü 3850 TL civarı
Normal sürüm ise 3450 TL satılıyor.

Delüx sürümü çeşitli kıyafetler ve birtakım oyun içi ürünler içeriyor.

Resident evil village sonrası yıllar sonra resident evil serisine yeni oyun ekleniyor.

Alanlar için ve oynamak isteyip şimdilik takip ettiği YouTuberler oynarken yetinecek olanlar heyecan var mı?

Benim için var Leon göz bebeğimiz onsuz olmaz ama inşallah geçen yaz çıkış tarihi duyurulduğundan beri bahsedilen Leon bu oyunda ölücek spekülasyonları yalan çıkar.

Fakat çok yaşlanmış ve efekte olduğunu yayınlanmış fragmanlardan görmüş olduk.

Gelmiş geçmiş en iyi en ka/nlı oyun karşımızda ve PlayStation için konuşursak 75 GB civarı yüksek bir oyun verisi bizi bekliyor.

Eleştirmenlerin önceden oynamış olanların düşüncesine göre uncharted 4 gibi dolu dolu hatta ondan bile fazla aksiyon bizi bekliyor en azından Leon tarafında
Leon yıllardır resident evil içinde çaylak bir polis olarak başladığı 2. oyundan beri çok şey yaşadı korkacak hali yok artık çok şiddetli şekilde içinden geçiyor zombilerin filan.
Ama ikinci karakterimiz olan Grace Ashcroft ile korku ve karanlığa doyacağız.

Hiçbir yerde bahsedildiğini duymadım ama her zaman Ada Wong Leon varsa o da bir şekilde Leon'u kurtarmıştır. İnşallah görürüz.

Hadi bakalım birkaç gün benim gibi acemi en azından hep 50 liralık alıyorum abi der gibi kolay modda oynayıp duran birisi için bile uykusuz iki üç gün başlıyor bitirmeden bırakmayı sevmiyorum 😄

Dırım dırım dıss #aynadakiajan