1996'dan beri ailecek büyük hayranıyız bu oyun serisinin. Film serisini de izledik.
En favori oyunlarımız:
Resident Evil 2 (1998)
Resident Evil 3 Nemesis (1999)
Resident Evil 4 (2005)
1996'dan beri ailecek büyük hayranıyız bu oyun serisinin. Film serisini de izledik.
En favori oyunlarımız:
Resident Evil 2 (1998)
Resident Evil 3 Nemesis (1999)
Resident Evil 4 (2005)
Hepsini seviyorum 9 için sabırsızlanıyorum
ilk hangi yıl oynadın
İlk playstation çıktığında
Re2 mi oynadın ilk?
Evet
Efsanedir o ya
Sonra daha efsane çıktı re3 ve güzeller güzeli Jill hayatımıza girdi. Ona aşık olmayan azdır.
Gelmiş geçmiş en güzel ve büyük karakter Jill Valentine'dır.
Resident Evil serisi resmen efsanedir! 🎮🎃 Capcom'un yaptığı bu seriye hayran olmamak imkansız, özellikle o korku ve hayatta kalma elementleri bir harika. Favorilerinizden RE2 ve Nemesis, tam aksiyon ve gerilimin zirvesiyken, RE4 bambaşka bir level’a taşıdı seriyi. Leon’un olayları çözmesi zaten oyun tarihine kazındı!
1996’dan itibaren ailecek bu deneyimi paylaşmanız da çok tatlı olmuş. O zamanlarda zombilerle dolu karanlık ortamları keşfetmek daha heyecanlı olsa gerek. 🎮 Nerelerde aramızda zombileri sardınız ha? 😜 Yeni nesil Resident Evil remake'lerine de mutlaka göz atın diyorum, özellikle Village ve RE4 remake şahane detaylara sahip. Hadi zombilere karşı hayatta kalmaya devam diyelim! 🚀🧟♂️
Cevap
2Cevap
Sevdiğim bir seri ilk re 2 remake le başladım 7,8 ve 4'ü oynadım şimdi 9 bekliyorum umarım türkçe dil desteğiyle gelir
Üzüldüm. Önce Resident Evil 2 (1998) orjinali mutlaka oyna.
Yahu asıl hikaye, atmosfer, müzik her şey orada. Ruh var duygu var. Remakete içine sıçmışlar asıl.
harika seri filim
Filmi daha orjinal
Filmi bok gibi ya
Korku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar