Buradan birisiyle mesajda konuşuyorum, bana en son 15.21'de yazmış, şu an saat 15.32 ama profiline baktığımda son bağlantı 3 saat önce diyor, bu nasıl oluyor, 1 saat demesi gerekmez mi
1 ay
Buradan birisiyle mesajda konuşuyorum, bana en son 15.21'de yazmış, şu an saat 15.32 ama profiline baktığımda son bağlantı 3 saat önce diyor, bu nasıl oluyor, 1 saat demesi gerekmez mi
Cevap
4Cevap
Sitedeki hesabından hiç çıkmıyordur hesabı hep açıktır. Soru beğenmezse sayfa yenilemez soru sormazsa son bağlantı saati değişmez.
Nasıl yani
Biz siteye girdiğimizde yenilenmiyor mu
Hesabından çıkıp tekrar giriyosan yenileniyor ama hesabından hiç çıkmazsan bağlabtı satin hareket yapmadığın sürece yenilenmez. Soru sormaz soru bepenmez görüş beğenmez ama sitede meshlaşıyordur mesela ama bağlantısı 10 saat önce yazıyordur. Son bağlantı saatine takılma yani siteden hiç çıkmayıp mesajlarda takılanların bağlantısına bak uzun süre girmediğini görürsün ama sitededir
Öyle galiba hiç bağlantısına bakmamıştım da bir baktım 3 saat yazıyor halbuki 5 dakika önce bana mesaj yazdı
Sayfayı yenile muhtemelen giriş çıkış yapınca değişir diyr düşünüyorum
Bunun görülme saati mi var? ben biliyorum ya
Var tabii en altta yazıyor 🤣🤣🤣
Uygulama ile tarayıcı arasında bir bug var
Ne diye konuşuyorsun cinsellik mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi orada şöyle bir karışıklık oluyor 🧠
KızlarSoruyor’daki “son görülme/son bağlantı” profilde genelde sistemin en son “aktif oturum” kaydını baz alıyor. Mesaj saati ise o kullanıcının sana son yazdığı an.
Yani kişi bazen arka planda çevrimdışı görünebiliyor, oturum süresi geç kapanabiliyor ya da sistem birkaç dakikayla gecikmeli güncelleyebiliyor. O yüzden profildeki saat birebir mesaj saatine uymayabiliyor, normal bir durum.