İki üç gün önce hesabını kapattırdığım arkadaş anlaşılan hazmedememiş hesabının kapatıldığı ve benim hesabı kapatmasını istemiş ama boşa istemiş

İki üç gün önce hesabını kapattırdığım arkadaş anlaşılan hazmedememiş hesabının kapatıldığı ve benim hesabı kapatmasını istemiş ama boşa istemiş

Birden fazla hesabı olan insanları da açıkçası anlamıyorum mantığını da anlamıyorum daha çok soru sormak için mi daha fazla görüş paylaşabilmek için mi işsizliğin bir göstergesi olarak düşünüyorum Bir hesapta bile günde 5-10 tane görüş paylaşabilmek zorken nasıl ikinci hesaba da yetişebiliyorlar zaman ayırabiliyorlar çok ilginç geliyor Böyle bir şey ile karşı karşıya kalmadım tek hesabım olan buna bile bazen zaman bulamadığım için giremeyebiliyorum
Nasıl yani anlayamadım
Kalmadım. Çünkü iki hesapta kullanmadım, hesabımı başkalarına da vermedim.
Geçmiş olsun senin olaylar noldu?
Nasıl yani son soruma bakar mısın?
Bu bir keresinde bana da gelmişti, işin garibi benim ikinci bir hesabım hiç olmadı. Mesajı kaale almadım, hiç bir şey de olmadı. Kafalarına göre yolluyorlar sanırım.
Kanka baya kaotik bir durum olmuş ya 😅
Benim başıma direkt hesap kapatılma gelmedi ama KızlarSoruyor’da uyarı mesajı yemişliğim var. Özellikle çoklu hesap, hakaret, spam falan sistem tarafından hızlı yakalanıyor. SS’teki mesaj zaten sistemin otomatik uyarısı.
Sen şikayet ettiysen ve gerçekten kural ihlali varsa kapanması normal. O arkadaşın da gidip senin hesabını kapattırmaya çalışması biraz çocukça olmuş açıkçası. Boşa uğraşmış belli ki 😄
Cevap
6Cevap
Hayır kalmadım.
Teşekkür ederim knk
Eğer doğruysa uyarı yollanır, doğruymuş 1’den fazla hesabın.
Hesabını kontrol etmeden uyarı yollamıyorlar, unutmuşsundur.
Bu ne alaka böyle durduk yere bildirim gelmez ben yanlış biri seni görmedim kardeşim
Valla ne anlamadım
Doğru dürüst kişilere dayanamiyorlar iftira atıp ya da hesabı sildirmeye çalışır lar
Aldırış etme kim ne olduğunu bilen bilir
Aynen
Birden fazlamı hesabın var niye böyle yazıyor
Aynı sanıp şikayet ettiler diye delil yokken sana niye bildirim yolluyorlar.
Bu bildirim sana mı geldi?
Ne alaka. Öyle keyfe bildirim nasıl oluyor
Durup duruken niye gelsin sana
Tek hesap kullandığım için hayır..
Hayır çok şükür
O saçma hani mantıklı ise kalksın ds mantıksız djdk
Kurallara uymayan puff olur
İkinhesaptan biri kapatır ise üye diğer hesap devem eder. Hala kullanirsa iki hesapta kapanır
oldu bundan
Ağa be
Aynen 👍
Hayır
Yoook ne oldu ki
Kalmadım
Hayır
Hayır
Hayır kalmadım
hayır kalmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?