Müşteri hizmetlerinden yeni şifre aldım fakat girince yeniden hatalı diyor. Müşteri hizmetlerini aramamı söylüyor, ne yapmalıyım? Ziraat şifre kilidi açma nasıl yapılır?ziraat mobil şifrem kilitlendi nasıl açabilirim
Ziraat Bankası internet bankacılığı hesap kilitlenmesi yaşadınız mı?
İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Eskiden en ufak işlemler için bile bankaya gitmek gerekirken şimdi çoğu işlemi bilgisayar ve telefonumuzdan halledebiliyoruz.
Hayatımız mobilleştiği için hafızamızda tutmamız gereken şifreler de çoğalıyor ve kafamızı karıştırabiliyor. İnternet ve mobil bankacılık kullananların en büyük problemi de şifrelerini unutmaları. Şifrelerini unutup yanlış girdiklerinde bloke problemi ile karşılaşıyorlar. Sen de bunu Ziraat Bankası’nda yaşamışsın. Bu yüzden Ziraat mobil bankacılık şifrem kilitlendi nasıl açabilirim? sorunun cevabını vermek istiyorum.
Ziraat mobil şifrem kilitlendi nasıl açabilirim?
Ziraat mobil şifrem kilitlendi nasıl açabilirim?
Şifrenizi 3 kere yanlış girdiğinizde hesabınız bloke olacaktır. Mobil veya internet bankacılığında şifreniz kitlendiğinde yani bloke olduğunda aynı adımları izleyerek şifrenizi yenileyebilirsiniz.
Ziraat şifre kilidi açma işlemi için yapmanız gereken ilk işlem hesabınızın üzerindeki kilidi kaldırmak olmalı. Bunun için iki seçeneğiniz var. Birincisi bankanızın en yakın ATM’sine gidip İnternet bankacılığı bloke kaldırma seçeneğinden blokeyi kaldırarak yeni şifre oluşturmak. Ya da Ziraat Bankası müşteri temsilciliğini aramak.
444 00 00 ve 0850 220 00 00 numaraları deneyerek yardım alabilirsiniz.
Ziraat bankası şifre kilidi kaldırma
Eğer blokeyi kaldırmadan yeni şifre almaya kalkarsanız aldığınız yeni şifre işe yaramayacaktır. Bu yüzden ilk adım blokeyi kaldırmak olmalı. Ziraat bankası şifre kilidi kaldırma bu kadar basit bir işlem aslında.
Bu soru genelde: "Ziraat bankası hesap kilitlenmesi nasıl açılır?" şeklinde de karşımıza çıkıyor. Müşteri hizmetleri ile konuşurken "hesap kitlenmesi" kalıbını kullanırsanız sizi yanlış anlayabilir. Sizin kastettiğiniz internet veya mobil bankacılık hesabı olacaktır. Ancak karşınızdaki bahsettiğiniz hesabın banka hesabı olduğunu zannedebilir. Bu yüzden sorununuzu doğru ifade etmelisin. Eğer mobil veya internet bankacılığı şifreniz bloke olmuşsa bu kelimeleri kullanarak derdinizi anlatmalısınız.
Sen ara ve 4. sıra olması lazım int bank teknık destek diye.. oradan en sona kadar dinle diğer işlemler için 0 diyecek orada müşteri temsilcisi ile görüş kiliti açtır once👍
Bir çözüme ulasabildin mi bende de aynı sorun var bide şimdik internet bankacilgi bloke ya KYK bursunun verdiği parayı çekebilirmiyim lütfen acil bilgi verin
En İyi Görüş