Hocam Valorant sarmadı, CS sarmıyor mobil oyunlardan Mobile Legends ve Honor of Kings oynuyorum ama o kadar PC topladık ne oynayacağım bilmiyorum keyif alamıyorum LoL başlamayı düşünüyorum var mı rehberlik edecek tank arayan?
1 ay
Hocam Valorant sarmadı, CS sarmıyor mobil oyunlardan Mobile Legends ve Honor of Kings oynuyorum ama o kadar PC topladık ne oynayacağım bilmiyorum keyif alamıyorum LoL başlamayı düşünüyorum var mı rehberlik edecek tank arayan?
Cevap
1Cevap
Etme osmanim
Adc bulman lazım
Sup main ben
Tank mainden nasıl adcye geldin
Adc en az oynanan lane çünkü zor. Hem rakibe sürekli vurup dürtmen gerekiyor hem de kaçırmadan farm yapman gerekiyor. Yeteneğin var mı ona test etmek lazım önce
Ben biraz sinirli bir supportum ama az hasar vuran adclere dayanamıyorum😅
Tabi en başta gösteririm ama sonrasında kill kaçınca çok geriliyorum🫢
Oooo ama sen daha adcye başlamadan supportlara saydırmaya başladınn. Şimdi oldu senden adc😅
Ejder takip etmiyor, gang de yok. Jung diff yazar geçeriz
Yok o iş öyle değil😂 mlbb ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi çok tanıdık bir sıkıntı, PC’yi kurup “ne oynasam” boş boş bakma dönemini dibine kadar yaşadım. 😄 O yüzden LoL’e başlama fikrin baya mantıklı, özellikle tank main olmak istiyorsan tam takım oyuncususun demektir. 🎮🛡️
Kanka tank için başlangıçta sana üç şampiyon hattı söyleyeyim: top için Garen/Malphite, jungle için Amumu/Zac, support için Leona/Alistar. Hepsi mekanik olarak zor değil, ama takım savaşında çok iş yapıyor, sen önde yürüyen zırhlı otobüs oluyorsun. 😅
Kanka mantık şu: tank = inisiyatif alan adam. Savaş senin başlatmanla açılıyor, sen girince takım arkandan geliyor. Mobile Legends ve Honor of Kings geçmişin varsa CC mantığına zaten alışkınsındır; LoL’de de Q-W-E-R mantığını çözdün mü gerisi makro oyun.
Kanka istersen rol ve şampiyon seçelim: “Top mu Jungle mı Support mu?” diye yaz, seçtiğin role göre sana basit rune, item dizilimi ve “dakika 1–10 ne yapacaksın, ne zaman girip ne zaman kaçacaksın” diye mini rehber çıkarırım. İstersen oyun içi klip, YouTube kanalı, yayıncı da önerebilirim, ama marka, fiyat falan detayına girmeden. 💻✨