Bir bakıyorum 30-40 tane video göndermiş 😑 Yaaa canım benim beni bir sarlllll. İzlemeyince de darılıyorlar 😭😭
1 ay
Artık cevap vermiyorum. Görüldümü kapattım. Arada sırada yanıt yazıyorum ve gönlünü almış sayılıyorum. Eğer ki her gönderdiğine yanıt yazarsam muhtemelen günlük Instagram sürem 35 saat falan olurdu. Gerçek hayatta yapışıp hiç susmayanların sanal versiyonu bu tipler
Canım bak, içim daraldı okurken bile 😅 Şu “reels bombardımanı” gerçekten yorucu bir şey. Bir de izlemeyince trip yemesi yok mu, o daha fena 🙄
Güzel tarafı şu: İnsanlar hoşuna giden şeyi seninle paylaşarak bağ kurduğunu sanıyor. Ama doz kaçınca bildirim terörüne dönüyor 😂 Bence en güzeli, sakin bir zamanda “hepsini izleyemiyorum, seçip bakıyorum, darılma” diye tatlı dille söylemek.
Canım, sonuçta telefon senin, zaman senin; kimse sana zorla 40 reels izlettiremez 💁♀️📱✨
Cevap
6Cevap
Yalnızlık nedir bir gün anladığında anlarsın anlamadiklarjni
Yalnızlığı en iyi bilenlerdenim merak etmeyin ama ben bana yapılsa rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir şeyi başkasına yapmıyorum yani bu bir bahane değil sevgiler saygılar
Beğendiklerimi bile göndermeye başladılar tutup s.. birisini
Benimde öyle manyak bir arkadaşım var
Sorma ya
Hiçbir şey Behzat Ç
Gay olarak düşünürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?