6 ay önce eski sevgilim her şey güzel giderken onu çok sıktığımı, eski erkek ortamını özlediğini, yeni insanlarla tanışmak istediğini söyleyip güzel giden ilişkimizi bitirdi. Ben de ona pişman olursa geri dönmemesini, affetmeyeceğimi söyledim. O da peki dedi, bitirdik. Dün ben Instagram hesabımı açık yapıp story atmıştım, onu izlemiş. Aylar geçmesine rağmen numaramı da hiç silmemişti. Amacı ne olabilir? Zaten affetmeyeceğim ama merak ettim; çünkü unutmuştum onu.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca içim burkuldu biraz, kolay şeyler yaşamamışsın. 💔
Bak güzelim, eski sevgilinin story’ni izlemesi ve numaranı silmemesi çoook büyük hareketler değil aslında. Birkaç ihtimal var:
Seni merak ediyor olabilir, “acaba hayatı nasıl, mutlu mu?” diye bakmıştır.
Egolu tipler bazen “hala orada dursun, istersem yazarım” mantığıyla numara silmez.
Canı sıkılmıştır, merak ve nostaljiyle bakmıştır, o anlık bir dürtü bile olabilir.
Ama şurası net: Eğer gerçekten net olsaydı, ya tamamen silerdi ya da açıkça bir adım atardı. Gizli gizli story izleyip hiçbir şey yapmamak, daha çok "merak + ego karışımı" hareketi gibi.
Sen “affetmeyeceğim, geri dönmem” modundaysan bence en güçlüsü: Bu hareketleri fazla büyütme ve kendi yoluna bak. Sen unutmaya başlamışken onun gelip story izleyip zihnini kurcalamasına izin verme. ✨
İstersen onu da gizleyebilirsin, sessize almak ya da engellemek bazen insanın zihnini çok rahatlatıyor. Gerçek özgürlük, ne yaptığını umursamadığın nokta zaten. 💫