Eski sevgili hala neden numaramı silmez ve Instagram'da takip eder?

Sevgilimle bir oyunda tanıştık 3 ay konuştuk son zamanlarda aramızı bir soğukluk oluştu sadece günaydın iyi geceler nasılsın iyi sen iyi bu kadardı sohbet sordum niye böyle olduk bilmiyorum diyor neyse biraz daha bekledim yine ayni devam ettim yinede sordum buna bana karşı duygun var mi bilmiyorum diyor ne yapalim diyorum bilmiyorum diyor tek taraflı olacak iş değil dedim buna evet dedi o da bitirmek mi istiyorsun diyorum bilmiyorum diyor bende dedin bana karşı duygusu olmayan biri ile devam edemem vs ayrıldık çünkü benim hala duygum vardi neyse 1 hafta olacak wpdeki tüm yazışmaları silmiş numaram hala duruyor ve instada takip ediyor aktif kullanan birileri değildik ikimizde aynı oyundayiz ve o oyunda diğer kişilerle le sohbet ediyor gülüyor vs sanki üzülen benmişim gibi o hiç üzülmüyor gibi (ilişkinin başında ben ayrılmak istemiştim o kabul etmemişti devam ettik 3 ay oldu) aynı oyunda zor olur ne yapacağımı bilmiyorum niye numaramı vs silmiyorum ya da takipten çıkmıyor anlamadim önerilerinizi bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Takipten çıkmış numarayı silmemis bende sildim numarasını
Eski sevgili hala neden numaramı silmez ve Instagram'da takip eder?