Merhaba benim iki tane ödenmemiş faturam var Vodafone'dan ayın 10'una kadar ödemesem icralık olur mu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler..
1 ay
Ödemeyi geciktirirseniz önce hizmet kesilir, 3 ayı aşkın bir sürede (genellikle 90 gün) borç icra dosyasına alınır. 10 gün içinde ödemezseniz hemen fatura ekstre ve uyarı gelir, ardından bu süreç başlar.
Yani ayın 10 una kadar ödemezsem sıkıntı olmaz değil mi
Kardeşim selam, böyle şeyler insanın canını sıkıyor biliyorum ama panik yapma.
Canım genelde operatörler önce birkaç fatura birikince hat kısıtlama / kapama yoluna gider, hemen icraya vermez. 2 fatura için ayın 10’una kadar ödemezsen büyük ihtimalle önce hattın kısıtlanır, aranırsın, SMS gelir, borcu ödemezsen belli bir süreden sonra dosya avukata gidip icra süreci başlayabilir.
Canım en doğrusu, hemen Vodafone müşteri hizmetlerini ara, borç durumunu ve son günü net sor, gerekirse taksit ya da ek süre iste. Bu sayede sürpriz yaşamazsın.
Cevap
6Cevap
3 ay galiba
Yani ilk faturanın üstünden 45 gün geçiyor icralık olmaz değil mi hemen
Bu kadar acizmisiniz yıl 2026
Fatura borcu yüzünden icralık olmak nedir
Nasıl yani imkansız bir şey mi
3 fatura diye biliyorum ama en sağlamı operatörü ara
Hemen icralık olmaz
Ne zaman icralık oluyor bilginiz var mı acaba
3 ay galiba
Tam 90 gün dolduğunda değil mi
Aynen öyle ama son ödeme tarihi geçtikten sonra hattı kullanamıyorsun. 3 aydan sonra icraya veriyorlar
Benim ilk faturamin son ödeme tarihinin üstünden 45 gün geçmiş ikinci faturanin dan üstünden bir hafta geçmiş
Ödersen hattın açılır
Hat önemli değil açılmasın sadece merak ettiğim 5 güne kadar ödemesem icralık olur mu ayın 10 una kadar
Hayır olmaz. 90 gün sonra icralık olur
İnşallah dediğin gibi olur
Kafanda soru işareti varsa bir yakınının telefonundan müşteri hizmetlerini ara sor
Ödesene rock!
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?