Itemsatış üzerinden aldığım oyun hesabı dolandırıcılık çıktı, paramı yasal yolla geri alabilir miyim?

İki gün önce itemsatış üzerinden bir oyun hesabı satın aldım satın almadan önce hesapta ölü bağ var mı diye sordum ve yok denildi ama Whatsapp bağlantısı çıktı ve bu ölü bağ demektir yani zaten kişi hesabı istediği zaman geri alabiliyor neyse ben oyun içi sorunu yaşadığımı ve internet bağlantısının sıkıntı yarattığını dile getirdim ve hesabı geri almasını bu şekilde paramın iadesini istediğimi dile getirmiş oldum satıcı internetin benden kaynaklı olduğunu söyledi ve ben de internetimde sorun olamadığını biliyorum neyse belki de öyledir dedim, sonrasında hesaba geri girmeyi denedim ve saniyesinde şifresini değiştirmişti trajikomik, ve ben de paramın iadesini alabilecek miyim diye sordum görüldü yedim. Ve sonrasında sabah tekrar yazdım param iade edilmezse yasal süreç başlatacağımı söyledim çünkü bu dolandırıcılık ve oyalama oldu.

Itemsatış üzerinden aldığım oyun hesabı dolandırıcılık çıktı, paramı yasal yolla geri alabilir miyim?