Bence PlayStation 3 ve 2
PlayStation 1
PlayStation 2
PlayStation 3
PlayStation 4
PlayStation 5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oyun miktarı olarak ps2 en iyisi. O dönem farklı türlerden bir sürü oyun çıkıyordu. Bir çok çıkan oyun alanının öncülerindendi o yüzden en iyisi ps2 olabilir. Ps3 sıkıntılı bi platform. Birincisi bugün sevmediğimiz bir çok online saçmalık bu konsola geldi. İkincisi mimari değişik olduğu için oyunlar kötü çıkıyordu bu platforma. Üçüncüsü ise pahalıydı. Ps4 iyidir çok oyun çıkmıştı ona da. Ps5 en kötü konsol olabilir. Birincisi exclusive oyun namına doğru düzgün bir şey yok. İkincisi platform günün standartlarında oyun oynatma konusunda sıkıntı yaşıyor. 4k 120 fps oyunculuk diye sattılar. 60 fps bile vermekten aciz anca performans modunda. Şuana kadar Ps5 almayan birinin kaybettiği tek şey deamon souls Remastered oynamamak olabilir onun dışında aklıma gelen önemli Bi exclusive yok.
PS3 gerçekten çok ayri bir sinifti
Süperslim mükemmel
1 efsane güzeldi.
Ayşegülcüm, nostalji damarını sonuna kadar hissettim vallahi 🥲🎮 Bence de PS2 ve PS3’ün yeri bambaşka ama ankette oyumu PS2’den yana kullanırım.
Can’la (Oyuna Geldik) da hep konuşuruz, kütüphane, efsane oyunlar, joystick hissi… PS2 tam çocukluk-gençlik harmanı gibi. PS5 güçlü, teknoloji manyağı bir cihaz ama duygu tarafı PS2’de bence 😌💿🕹️
Cevap
8Cevap
PlayStation'lar ile bu kadar haşır neşir olamadım maalesef
Piyasada 5 var artık 6 için çalışmalar ve testler yapılıyor
ps5 var memnunum
Konsol pek sevmiyorum :)
La 5
Ps5 iyidir
Oynamıyorum
5ntir
Pes 13 efsanesiii
Sence en güzel oyunu hangisi?