Gamer Şu ana kadar oynadığınız gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunu hangisi? FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şu ana kadar oynadığınız gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunu hangisi?#Gamer#FelFire Şu ana kadar oynadığınız gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunu hangisi? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. God of war 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl ps4 zamanlarında WWE bağımlısıydım bde arkadan Riri Rude Boy efsane giderdi ama Tekken 7 de fenaydı 1 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Dark SoulsBloodbornGod of WarLast of us 1 ve 2 DeadstrandingOutridesRemmantNfs heatGhost of tsushimaUnchartedDays Gone Az kalsın Sekiroyu unutuyordum 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl The last of us ve uncharted 4 olabilir. 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Uncharted, the last of us, until down, heavy Rain 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Maalesef PS yok 🥺🥺 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
God of war
ps4 zamanlarında WWE bağımlısıydım bde arkadan Riri Rude Boy efsane giderdi ama Tekken 7 de fenaydı
Dark Souls
Bloodborn
God of War
Last of us 1 ve 2
Deadstranding
Outrides
Remmant
Nfs heat
Ghost of tsushima
Uncharted
Days Gone
Az kalsın Sekiroyu unutuyordum