Gençler acil desteğinize ihtiyacım var. PS4 aldım. PS4 için en iyi oyunlar hangileridir sizce? PS4 en iyi oyunlar hangileri?
Gençler acil desteğinize ihtiyacım var. PS4 aldım. PS4 için en iyi oyunlar hangileridir sizce? PS4 en iyi oyunlar hangileri?
Oyun seven herkese selamlar. <3 Size PlayStation 4'ün en iyi oyunlarından önereceğim. Hazırsanız önerilerime başlayabiliriz. :)
Tür: Aksiyon-Macera
Post-apokaliptik dünyaya adım atıp PS4 hikayeli oyun oynamak isteyenlere ilk önerimle başladık. Virüslerin dünyayı ele geçirdiği bir gelecekte, hayatta kalmak için mücadele vereceksiniz. Etkileyici hikayesi ve nefes kesen grafikleri ile sizi içine çekecek bir deneyim sunuyor.
Tür: Aksiyon-RPG
Korku ve aksiyonun iç içe geçtiği bu oyunda, gotik bir dünyada dehşet yaratıklarla savaşacaksınız. Hızlı, tempolu dövüş sistemi ve gizemli hikayesi ile sizi saatlerce ekrana kilitleyecek bir oyun. PlayStation 4 en iyi oyunlarından birisi benim gözümde.
Tür: Açık Dünya-Macera
Post-apokaliptik bir dünyada geçen bu oyun, Aloy adlı genç bir avcının etrafında dönüyor. Robotlarla dolu bir dünyada keşfe çıkacak, gizemleri çözmeye çalışacak ve büyüleyici manzaraların tadını çıkarma şansınız var.
Tür: RPG
Gizemli güçlere sahip bir öğrenciyi canlandırarak Tokyo'nun sıradışı dünyasını keşfetmek isteyenlere gelsin. Hem gündüzleri normal bir öğrenci gibi yaşayacak hem de geceleri fantastik maceralara atılacaksınız. Benzersiz tarzı ve sürükleyici hikayesi ile dikkatinizi çekecek bir oyun.
Nathan Drake'in son macerası.. Efsanevi hazine avcısı, kayıp bir hazinenin peşine düşerken eski düşmanlarla yüzleşecek ve tehlikeli engelleri aşmaya çalışacak. Hollywood kalitesindeki sahneleri ve etkileyici aksiyonu ile sizi ekrana kilitleyecek.
Efsanevi savaşçı Kratos'u canlandırarak Nord mitolojisiyle dolu bir dünyada oyun oynacaksınız. Hem etkileyici hikayesi hem de yoğun dövüş sahneleri ile sizi kendine hayran bırakacak. PS4 en iyi savaş oyunu diyebiliriz.
Peter Parker'ı canlandırarak New York City'nin sokaklarında sallanmak isteyenler gelsin. :) Eğlenceli dövüş mekanikleri ve açık dünya keşfi ile süper kahraman olmanın tadını çıkarmanız mümkün.
Tür: Açık Dünya-Aksiyon
Vahşi Batı'nın en gerçekçi ve etkileyici tasvirlerinden birini sunan bu oyunda Arthur Morgan'ı canlandırarak hayatta kalmak ve çetesiyle ilişkilerini yönetmek zorunda bırakılıyorsunuz. Açık dünyadaki özgürlüğün tadını çıkarmanız mümkün. Ayrıca PS4 oyunları savaş oyunu diyebiliriz.
Tür: Aksiyon-RPG
Zorluğu ile ünlü olan bu oyunda, gotik ve melankolik bir dünyada hayatta kalmak için karanlık yaratıklarla savaşacaksınız. Stratejik dövüş sistemi ve gizemli hikayesiyle sizi meşgul edebilir.
Tür: Açık Dünya-RPG
Geralt of Rivia'yı canlandırarak fantastik bir dünyada yaratıklarla savaşacak, görevleri tamamlayacak ve büyülü hikayenin içine dalacaksınız. Geniş açık dünya ve derin karakter gelişimi ile sizi içine çekecek, saatlerce konsolun başına bağlayacak.
Size en güzel oyunları önermeye çalıştım. Umarım beğendikleriniz olur. :)
Konsolda oyun oynamak bilgisayar veya telefonda oynamaktan çok daha zevklidir çünkü PlayStation tamamen oyun oynamak için tasarlanmış bir cihazdır. Bu yüzden PS4’te Grand Theft Auto V bile oynasan bilgisayarda aldığın zevkin 3-4 katı fazlasını alabilirsin. Tabi insanın elinde PS4 gibi bir oyun makinesi bulununca oyun seçme konusunda kararsız kalıyor.
Burada devreye KizlarSoruyor Gamer Fenomenleri olarak biz giriyoruz ve yüzlerce oyun arasında en iyilerini süzgecimizden geçirerek sizlere sunuyoruz. Bu yazımızın sonunda “PS4 en iyi oyunlar hangileri, 2021 en iyi PS4 oyunları hangileridir, PS4 en iyi korku oyunları nelerdir?” gibi tüm soruların cevaplarını alacaksınız. Eğer bu heyecanlı yolculuk için hazırsan, kemerlerini bağla GamerCan uzun bir yolculuk olacak.
Bu oyunun en güzel yanlarından bir tanesi, sizin oyun içerisindeki tercihleriniz doğrultusunda kişilerin hayatları son bulabiliyor ve oyunda bazı değişiklikler olabiliyor. Oyunumuz Connor, Kara ve Markus adlı üç androidin hayat hikayesine dayanmaktadır. Kara isimli android gelişerek düşünme yetisi kazanıyor ve onu yaratan kişinin kızıyla birlikte kaçıyor. Markus isimli android ise androidlerin özgürlüğü için uğraşırken, Connor düşünme yetisi olan androidleri yok etmek üzere görevlendirilmiştir. Kontrol edilebilir üçüncü şahıs bakış açısına sahip bu oyun, playstation sahibi herkesin oynaması gereken bir oyun.
Oyunun hikayesi şu şekilde, tüm dünyayı saatler içerisinde canavara dönüştürecek bir salgın ortaya çıkıyor ve dünya üzerinde “medeniyet” denilen şey neredeyse son buluyor. Bu cehenneme dönmüş bölgede kalan Joel ve Ellie isimli iki karakterimizin güvenli bölgeye giderken başından geçen tüm olayları bir bir görmüş oluyoruz. Yaşadığımız bu corona dönemlerinde oynayabileceğimiz ve bulunduğumuz durumu çok iyi anlatabilecek oyunlardan bir tanesi.
Uncharted 4 oyununu anlatmak için serinin tamamını ele alsak daha sağlıklı olacaktır. Uncharted serisi, Indiana Jones tadında bir macera oyunudur. Ana karakterimiz Nathan Drake, serinin son oyununda çeşitli maceralardan uzak durur ve aile babası olmayı tercih eder. Lakin geçmişi sürekli aklına gelir ve bu sıradanlaşmış hayatın ona göre olmadığını fark eder. Aradan biraz zaman geçmesiyle öldü sandığı ağabeyinin tehdit edildiğini öğrenir ve ağabeyi için eski günlerdeki gibi maceradan maceraya atılacaktır. Serinin son oyunu olan Uncharted 4: A Thief's End, çıkış yaptığı tarihte incelemelerde her zamanki gibi zirvede yer almıştır.
En sevdiğim oyunu buraya sakladım. Oyunu bitirirken çektiğim sahneyi de eklemek istedim. God of War serisi sadece sadece PS4’ün değil PS tarihinin en iyi oyunlarından bir tanesi. Serinin son oyununda yaşlanmış ve durgunlaşmış bir baba olan Kratos, oğlu Atreus ile birlikte karısının vasiyetini yerine getirmek için dünyanın en yüksek noktasına yolculuğa çıkarlar. Hikayede silah çeşitliliği o kadar çok ki mitolojide karşılaştığınız çoğu tanrıya ve onların silahlarına rastlarsanız şaşırmayın. Ayrıca oyunun bir güzel yanı da, oyunda yükleme ekranı gibi bir ekran bulunmuyor. Yükleme ekranını sadece öldüğünüzde görüyorsunuz ve bölüm geçişlerinde film tadında ara sahneler yer alıyor. Bu sahneler ne oldukça uzun ne de oldukça kısa.
The Witcher 3 görevleri ve hikayenin işleyişi bakımından sizi zevkin doruklarına çıkarabilecek güzel bir oyun. Oyunun ana hikayesi bir kenara, oyundaki ek görevler bile o kadar özenle hazırlanmış ki oyunu oynarken kendinizi adeta bir canavar avcısı gibi hissedebiliyorsunuz. Ayrıca ana karakterimiz olan Rivialı Geralt’ın karizmasını da söylemezsek olmaz.
Ethan Winters eşi Mia'yı aramak için terk edilmiş bir eve gider lakin ev sanıldığı gibi terk edilmemiştir. Ev ahalisi sadece bilinmeyen bir güçten dolayı kontrol altına alınmış ve tabiri caizse zombi gibi ortalıkta geziyordur. Evin babası Jack Baker, bedeninde yaralar oluşturabiliyor ve kendi kendine iyileşebiliyordur. Ethan Winters eve gittiğinde eşi Mia’yı evin bodrum katında bulur, tam kaçacaklarken Mia’da o bilinmeyen gücün etkisi altında kalır ve Ethan’a saldırır. Bu saldırı sonucu Ethan eşi Mia’yı öldürür lakin o evden çıkması hiçte kolay olmayacaktır…
Bir kısım ALİEN oyununda üzerine onlarca ALIEN saldırıyordu ve sen de onları öldürüyordun. Oyunun böyle olması da biraz savaş oyununa çekmişti kendini. Alien: Isolation’a gelecek olursak, uzay gemisinde tek 1 tane ALIEN’den saklanıyorsunuz ve işiniz pek de kolay olmuyor. Alien: Isolation hem hikaye hem de oynanış bakımında güzel tasarlanmış bir oyundur.
Akıl hastanesinde yaşanmış olayları incelemek üzere görevlendirilen bir kişiyiz ve oyun o kadar da kolay bir oyun değil. Oyun içerisinde en ufak bir dikkatsizliğe bile yer verilmiyor, oyunda bol bol “öldünüz” ekranıyla karşılaşırsanız sıkılıp asla bırakmayın çünkü sonuna kadar oynamaya değecek bir korku oyunu.
Playstation4 (PS4) oyunlarını ve aksesuarlarını almak için kesinlikle www.amazon.com.tr adresini kullanmanızı tavsiye ediyorum. www.amazon.com.tr adresinden istediğiniz ürünlere nasıl ulaşabileceğini merak ediyorsanız yukarıda videolu bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Sanırım rüyadayım :( Görüşün ve özellikle de son videonun güzelliğine bakın ya <3
Allahım en son gaççah çay içerken gözlerim böyle galp çıkradıı😍
Merhaba,
PS4 denince akla bir çok oyun geliyor eminim ki. Her yaşa her tarza ve her yaş grubuna farklı oyunlar var. Tabi ki zevkler kişiden kişiye oldukça farklılık gösterebiliyor. Kimisi dövüş oyunlarına, kimi de yarış oyunlarının müptelası olabilir.
Yani dediğim gibi tamamen tarz ve zevk meselesi. Yaklaşık 7-8 ay önce PS4 aldım bende. Bununla birlikte sıkça oynadığım oyunlardan bahsedeceğim size.
Araba yarışı denince akla gelen ilk oyunlardan biride GTS'dir. Bu serinin 13. oyunu olan GTS gerçekten yenilenen grafik tasarımı ve performansı ile gayet güzel ve heyecanlı oyunların başında gelir. Yaklaşık 19 pist ve 100 den farklı araç ile oynanabilen bu oyun ayrıca VR desteği ile size eşsiz bir deneyim yaşatacaktır.
Oyun boyutu:43 GB
Serinin son oyunu olan bu hırsızın sonu. Oyun dünyasında bir çok ödülü kazanmayı başarmış bir oyundur. Gerçekten hem senaryo, hem grafik hem de oyun akışı olarak çok çok üst düzey bir oyun. Ben çok severek oynamıştım. Herkese tavsiye ederim.
Oyun boyutu: 48 GB
RPG oyunun denince akla gelen ilk oyunlardan biridir. Gerçekten çıktı dönem piyasaya adeta bomba gibi düşüp, büyük bir sükse yapmayı başarmıştır. Ayrıca Witcher dizisi içinde ilham kaynağı olduğu söylenmektedir.
Oyun boyutu: 50 GB
Kafes dövüşü sevenler buraya! Spor oyunları atası olan EA üreticiliği ile piyasaya çıkan bu oyun harika bir gerçekçiliğe sahip bir oyundur. İçlerinde efsanevi dövüşçülerinden bulunduğu bu oyun ile yaklaşık 200 farklı sporcu ile karşılık turnuva yapabilirsiniz.
Ahh gözümün bebeği Tekken. Az atari salonlarında turnuvalara katılmadım seninle. PS 4 alınca yaptığım ilk işlerden biride Tekken 7 oyununu almak oldu. Gerçekten dövüş oyunları atası diyebilirim benim için.
Futbol oyunları sevenler için gerçek anlamı ile harika bir alternatiftir. Ben ki futbol oyunlarına bayılan biri olarak çok çok sevdiğim bir oyundur. Bir çok oyuncu ve bir dünyaca ünlü takımlar ile hem lig bazında hem de turnuva bazında birbirinden harika maçlara imza atacağınızdan emin olabilirsin. Ayrıca arkadaşlarınız ile birbirinden güzel turnuvalar yapabilirsiniz. Sabahlara kadar harika vakit geçirebiliyor insanlar.
Futbol oyunundan bahsedip de basket oyunundan bahsetmesek gerçek ayıp olurdu. Tüm zamanların en iyi basket oyunu olan NBA serisi basket sevenler için harika bir oyundur.
Assolistler sahneye en son çıkanlar olurmuş ya. GTA V'te benim için budur. Oyun tarihinin tartışmasız bana göre en iyi oyunu olabilir. Tabi bu benim şahsi fikrim. Hem online hem de single olarak oynanabilen bu müthiş oyun.
Harita, hikaye, grafik, tasarım ve oynayış olarak bana göre eşsiz bir oyundur. Oyunun bir çok farklı karakteri olsa da. başrolü her zaman bir kişidir. Oda Trevor'dur.
Askeri oyun denince akla ilk gelen oyunlardan biride kesinlikle Battlefield Hardline'dır. Savaş ve nişan üstüne yapılan bu oyun bana göre alanın en iyi oyunlarından biridir. Ben çok severek oynuyorum. Eminim benim gibi düşünen bir çok arkadaş vardır.
Benim şimdilik önerebileceğim oyunlar sadece bunlardır. Yukarda da bahsettiğim gibi oyun dünyası çok geniş bir evren. Her yaşa, her cinsiyete ve herkese uyan birbirinden farklı yüzlerce oyun vardır.
Son olarak ne olursa olsun lütfen orijinal oyun tercih edelim. Biliyorum biraz pahalı olabilir ama yapımcılar bu oyunlar için gerçekten çok ciddi emek veriyorlar. Emeğe saygı duyalım.
Amanın bu ne <3
Gta 5
Witcher 3
Cyber Punk 2077
Saints Row 4
Dark Siders 3
Prototype 2
İnfamous
Middle Earth Shadow Of Mordor/War
The Elder Scrools Skyrim
Konularını da yazsaymışsın şahane olurmuuş :)
@KürkMantoluHayri Gogula baksınlar o kadarını da şey yapamam :D
Merhabalar,
Öncelikle hangi tür oyunlar sevdiğiniz önemli ancak yine de kendi beğendiğim oyunları önerebilirim. Ben genellikle korku/gerilim temalı, zombie’lerin ya da mutasyona uğramış canavarların olduğu oyunları oynuyorum. Hem aksiyonu bol hem de oynaması aşırı heyecanlı oluyor.
Sizin PS4 hangi oyunla geldi bilemiyorum ama ben aldığımda The Lost of Us oyunu içerisindeydi. Oyun zombie kıyametinin nasıl başladığını anlatarak başlıyor. Baş karakter Joel bu kaos sırasında kızını kaybediyor. Sonrasında yıllar geçiyor ve Ellie ile karşılaşıyor. Gözlemim onu kızı yerine koyuyor ve korumak için elinden geleni yapıyor. Ellie ısırılmış ancak zombiye dönüşmemiş bir karakter. Bu yüzden üzerinde deney yapmak istiyorlar. Kısacası zombilere karşı mücadele ettiğiniz bir oyun. Tabi oyunun içerisinde zombiler haricinde karşı gruptan insanlarla da çatışmak durumunda kalıyorsunuz. Online seçeneği de var. Kısa 15 dakikalık periyotta dörder kişilik gruplar birbiri ile çatışıyor.
Oyun film tadında ilerliyor. Bir grup genç kar kış kıyamette bir dağ evinde buluşuyorlar. Tabi genç olursa şaka kaçınılmaz. Aralarından ezik gördükleri bir kıza şaka yapmaya karar veriyorlar. Küçük bir not verip seninle buluşmak istiyorum falan diye. Kız buluşma yerinde beklerken bütün gençler odada toplanıp kızla gülüp dalga geçiyorlar. Kızda utanıp dışarıya kaçıyor. Tabi arkasından da ikiz kardeşi koşup onu durdurmaya çalışıyor. Karanlıkta birşey görüp dengelerini kaybediyorlar ve uçurumdan yuvarlanıyorlar. İkisi birden yok oluyor. Bir sene sonra kızların abisiyle birlikte bütün ekip tekrar dağ evinde toplanıyor. Abileri sözde bu gençlerden intikam almaya çalışıyor. Ancak farklı farklı şeyler olaya dahil oluyor. Spoiler vermiyim. Seçimlerinize göre olayın seyrini değiştirebiliyorsunuz. Güzel oyun. 😌
https://www.youtube.com/embed/3NcF7EOnjowBu oyunu sadece online oynamayı tercih ediyorum. Jason’a karşı oyunda birlik olup kamptan kaçmaya çalışıyorsunuz. Kamptaki evleri gezerek gerekli benzin, batarya, anahtarı bulup arabayı ya da sandalı çalıştırarak kamptan kaçmak hedefleniyor. Tabi Jason’a karşı dedim ama oyun içerisinde Jason’ın tam kendiside olabilirsiniz. Artık sisteme kalmış.
https://www.youtube.com/embed/74Sw3C8iJiUOyunun konusu korku filmleri tadında başlıyor. Krimson şehrindeki akılhastanesinde cinayetleri araştırmak üzere bir polis görevlendiriliyor. Bu hastanenin içerisinde olaylar içerisinde olay. Rüyalar arasında ilerleyerek başkalaşmış yaratıklarla savaşmak gerekiyor. Oyun pek dikkatsizlere göre değil. Defalarca aynı görevde takılı kalabilirsiniz. Biraz bitirmesi güç. Ancak görsel efektleri ve vahşet içerikleri konusunda hoşuma giden bir oyun.
https://www.youtube.com/embed/amHj6-GnEy0Bu oyunu bilmeyen yoktur. İlk oyunları PC oyunu olduğu için grafikler biraz kötü. Ancak yinede PS4’e çevirmişler. Nostalji yaşamak istiyorsanız gayet güzel. İçlerinde bir oyun var ki benim en çok beğendiğim o oldu. Resident Evil 7 Biohazard. Tabi ürkütücü öğesi çok ve buda beni kendine çekiyor.
https://www.youtube.com/embed/W1OUs3HwIuoHep aynı tarz gibi oldu farkettim ancak başka konuda oyunlar pek ilgimi çekmiyor. Oynadığım tarz bu şekilde. Aşırı heyecanlı oluyor. Tavsiye ederim. ☀️
E ben baya düştüm bu görüşe 😍
Uncharted- tüm serisi
Call of duty
Assassin's creed valhalla
The Last of Us
...
Oynamayı sevdiklerim.
Öneririm.
Cevap
15Cevap
“Assasin cred”
“last of us”
”resident evil”
“uncharted”
Direkt GETAA BEŞŞ diye yapıştırırdım ama eskidi artık :D zaten muhtemelen yalayıp yutmuşsundur underrated falan karışık bişiler önereceğim: Ghost Of Tsushima Abi Kesinlikle Deneyimlenmesi Gerek PS4'üm Olsa Direkt Yapıştırırdım Parayı Açık Dünya vb. İnsanı Çok İlginç Hissettiriyor, Herhangi Bir Futbol Oyunu İsmi Pek Hakim Olmadığım İçin Vermedim Agan Falan Varsa Oynanır, Yine MK 11'de Tam Agalarla Girmelik Agayip Sarar Deneyimledim Ve Cidden Müthiş Bir Oyun, Red Dead Redemption 2 Standart Zaten Açıklamaya Gerek Yok, Until Dawn İşte Bu Da Sevgiliyle Girmelik Onedio'da Öyle Diyorlardı Kadın ve Erkek Karakter Falan Var Galiba. Far Cry Oyunları da Olabilir. Sega Mega Drive Classic's 2D Arcade Oyunları Seversen Direkt Yapış 50 Küsür Tane Oyun Varmış Sanırım Araştırmak Gerek. max the curse of the brootherhood abi şüphesiz listedeki en underrated özetle en ali cabbar oyun ben oynadım en sevdiğim oyunlardan birisidir güzel bir platform arada bir kanser olabiliyorsun ama yine de çok güzel. SuperHot çok ilginç bir deneyim john wick in oyunu desek yeridir. liste bu kadar sürelerini falan araştır. mesela super hot iyi falanda 2-3 saat sürüyor öyle düşün.
The last of us remastered ve the last of us part 2 , God of war , Ucharted 4 , Sekiro shadows die twice , Days Gone, Until Dawn, Read Dead Redemption 2, Bloodborne, The last guardian, Shadow of the tomb raider diye liste gider ama yazdıklarım ps4ün en iyi oyunları belkide.
Persona 5 , DMC 5 , Kingdom Hearts 3 , Final Fantasy 7 Remake , Dragon Quest 11 , MGS 5 ve aklıma gelmeyen niceleri.
-Last Of Us 1-2
-Days Gone
-Detroit: Human Become
-Gta V
-Fifa 2021
Ben de farklı olarak Witcher 3 Game of the Year Edition tavsiye ederim.
Red Dead çok iyi
Tekken 7 online harika oyun
Call of duty ile başlayabilirsin
infamous second son.
god of war
the last of us
Gta V
God of war
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.