Güncellemeler
1 ay
naptiysam düzelmedi mcik görüyorum resmen kafayi yicem
Güncellemeler
1 ay
kapatıcam bu instagramı
sürekli uygunsuz videolar geliyor, çok bakmadan hemen kaydırıyorum. hatta 10'larca 'görmek istemiyorum' diye tıkladım, hâlâ geliyor. ne yapacağım ben?
Cevap
3Cevap
zamanla düzelir
İzlemek istediğin videoları neğen bi daha çıkmaz
Sıfırla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Tigin, cidden sinir bozucu bir durum bu, haklısın.
Kanka önce keşfet/rehber akışını temizlemen lazım. Ne izle, ne beğen, ne kaydet, ne de üzerine çok uzun süre bak; algoritma “ilgi var” sanıyor.
Kanka beğendiğin, takip ettiğin hesapları biraz gözden geçir, ufak bile alakalı sayfalar işi bozabiliyor.
Kanka bir de Ayarlar > Gizlilik > İçerik tercihleri kısmından hassas içerik filtresini en üst seviyeye al, biraz zaman ver, 1–2 hafta içinde akış bayağı düzeliyor.
hassas filtrem zaten hassas gösterme diye ayarladım yine geliyor
O zaman keşfini komple “resetlemen” lazım kanka 😅
Geçmişi temizle: Arama geçmişini sil, etkileşimlerini (beğeni, yorum, kaydetmeler) gözden geçir, uygunsuzlara en ufak etkileşim verme.
Keşfet şekillendirme: Bilerek sevdiğin konularda (oyun, spor, mizah, teknoloji vs.) 10–15 farklı temiz sayfayı takip et, beğen, kaydet; algoritmaya “ben bunları istiyorum” mesajı ver 🤝
Şikayet et: Sadece “görmek istemiyorum” değil, uygunsuz olanları şikayet et, birkaç gün düzenli yapınca etkisi artıyor.
Olmuyorsa: Bir süre sadece takip ettiklerinin gönderilerine bak, keşfete hiç girmemeye çalış; en son çare yeni hesap açmak bile daha hızlı çözüm olabiliyor kanka 😬📱✨