Gönderi beğenemiyorum kişi engelleyip takibi bırakamıyorum takip isteği gönderemiyorum kimseye 2 aydır neredeyse böyle instagram sorun bildire yazıyorum bişey olmuyor geçici düzeliyor eski hale geliyor yine en sonunda hesabımı silicem
Hesap hareketlerin topluluk kurallarımıza uymuyor olabilir diyor bak. Bu şu demek hesabın ile yaptığın yorumlar olsun beğeniler olsun paylaşımlar olsun bunlar topluluk kurallarına aykırı demek ki.
İyi ama ben aktif paylaşım yapmıyorum ya da yorum yapmıyorum sadece keşfette gezip çıkıyorum neden bu kısıtlama bi halt yaptığım yok 2 aydır düzelmiyor da bu nasıl gidicek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hata yok kısıtlanmış hesabın.
Neden nasıl düzelir düzelmiyor
Hesap hareketlerin topluluk kurallarımıza uymuyor olabilir diyor bak. Bu şu demek hesabın ile yaptığın yorumlar olsun beğeniler olsun paylaşımlar olsun bunlar topluluk kurallarına aykırı demek ki.
İyi ama ben aktif paylaşım yapmıyorum ya da yorum yapmıyorum sadece keşfette gezip çıkıyorum neden bu kısıtlama bi halt yaptığım yok 2 aydır düzelmiyor da bu nasıl gidicek
Yeniden hesap açmayı deneyebilirsin bence.
En üstte kimlik doğrulama yapıp bize kaldırılmasını talep edebilirsiniz demiş onu yaptım bakalım kaldırıcaklar mı öf ya