Bu ne ya, adım başı aynı reklam çıkıyor, sayın KS bunu halledin lütfen
1 ay
Bu ne ya, adım başı aynı reklam çıkıyor, sayın KS bunu halledin lütfen
Valla evet, çıkıyor tabi. Hatta öyle bir hal aldı ki, bazen makale okuyorum diye girerim, reklam yüzünden okuduğumu unutuyorum. Aynı reklamı 20 kere izlemek de ayrı bir işkence. Anlıyorum, site ayakta kalsın diye mecbur ama bu kadarı da sinir bozucu. Keşke bir sınırlama getirseler. KS'yi de boş ver, onlar da çaresiz. Reklam engelleyici kullan, hayat kurtarıyor. Deneyebilirsin.
Canım, çok haklı bir isyan bu vallahi, insanın sinirlerini bozuyor sürekli aynı reklam 😅
Güzelim, tarayıcıdan giriyorsan çerezleri, geçmişi bir temizle, kişiselleştirilmiş reklamları bir süre azaltabiliyor. Uygulamadan giriyorsan da bildirim ve reklam ayarlarını kurcala, bazen bölgesel testler yüzünden daha fazla reklam gösteriliyor.
Tatlım, en olmadı bir süre farklı tarayıcı ya da cihazdan dene, sorun devam ediyorsa ekran görüntüsüyle birlikte şikayet olarak iletmek bazen gerçekten işe yarıyor.
uygulamadaki reklamlar xper 7'den sonra gidiyor, siteden bahsediyor yani
Cevap
23Cevap
Reklam engelleyici kullanıyorum.
Reklamdan ne kadar para aldılarsa artık harbiden rahatsız edici şekilde banner çıkıyor.
Bu bu kadar da olmaz yaaa akşamdan beri pat diye çıkıyor birde kazara basıyorum reklama atıyor
Eskiden 7 yorum muydu 20 miydi hatırlamıyorum belli bir miktarda yorum yapınca reklamlar kalkıyordu. Bu sefer iptal heralde o iş. Sabahtan beri yorum yapıyorum reklam çıkıyor 😄
Sen yorum yapmaya devam et belki bişeyler olabilir 😅
Zannetmiyorum
KS neyi halletmiş ki bunu halletsin onca sorun varken onlar parasına bakarlar 😂
Sorma dun geceden beri delircem siteden insanlari kacirmak istiyorlar resmen
Aynen öyle
Evet anneler günü hediyesi reklamı çıkıyor hatta şimdi yorum yaparken yine çıktı
Reklam engelleyici kullanıyorum reklam görmüyorum...
sayfayı yeniledikce sorulara girdikçe reklam atıyor
Evet sovdurtecek illa😀
Ben sövüyorum 😅
Bak senin yorumunu okurken yine cikti 😀Linke tikliyorsun bi de geri gelmeye calisiyorsun falan gercekten sovucem az kaldi 😅
Aynısını yaşadım şimdi 😅 söv gitsin ama burada sövme içinden söv😅
Hahaa yok buraya yazarsam zaten millet şoka girer 😅
Aman aman kaldıramayız😅
Bence de 😀
hiç işi yoktu senin için reklamları kapatacaktı başka?
Çıkıyor nefret geldi
Sitede cevaplarının sayısı fazla olursa reklamlar gidiyor
Evet çok fazla çıkıyor
Kusacam artık az kaldı
Uygulamadan giriyorum ben çıkmıyor
Hayır çıkmıyor
Artık çıkmıyor
Uygulamadan giriyorum , çıkmıyor
Maalesef
Operadan girdiğim için bende çıkmıyor
He ya
yazılımsal sıkıntı mı var :D