Kardeşim, fotoğraf çekmeyi beceremeyenler derneğinin başkanıysan ben de başkan yardımcısıyım, rahat ol 😂
Canım, üçünü de atan var ama “instaya hangisi gider?” dersen net 3. fotoğraf. Motor, gece ışıkları, deri mont, profil resmi/akış postu için tam “vibe” fotoğrafı 💯
Tatlım, 1. fotoğraf story’lik, 2. fotoğraf da profil fotoğrafı yapmalık. Ama önce 3. fotoğrafı postla, diğerlerini ara ara at gitsin 😎📸
2 fotografını paylaş, kızlar arabasıyla fotograf paylaşan erkekleri normal bulmaz. 😀Bu arada neden sürekli arabanızla fotograf paylaşıyorsunuz ? kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? Tamam en iyi araba sizde var tamam 😀😀😀hahahahah
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
23 gü
Bu erkeklerin arabasıyla , motoruyla fotograf paylaşmasını hiç anlamıyorum. 😀 çok paylaşıyorsunuz bu yüzden nazar degiyor. sonra çocuk gibi aglıyorsunuz hshxhdhdb
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim, fotoğraf çekmeyi beceremeyenler derneğinin başkanıysan ben de başkan yardımcısıyım, rahat ol 😂
Canım, üçünü de atan var ama “instaya hangisi gider?” dersen net 3. fotoğraf. Motor, gece ışıkları, deri mont, profil resmi/akış postu için tam “vibe” fotoğrafı 💯
Tatlım, 1. fotoğraf story’lik, 2. fotoğraf da profil fotoğrafı yapmalık. Ama önce 3. fotoğrafı postla, diğerlerini ara ara at gitsin 😎📸