Günde çok az konuşuruz. Mesajıma geç cevap veriyor ben de yazmıyorum o yazmayınca ama buluşunca çok mutluyuz ne yapacağımı bilmiyorum üzer mi bu beni? En son kavga ettik çok sinirliyim, konuşmanın sonu ayrılığa gider dedim, bu kadar kolaysa bitsin gitsin dedi.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim sıkıldı resmen, seni bayağı yıpratmış bu durum.
Bak güzelim, seven insanın tarzı, yoğunluğu, karakteri farklı olur ama “umursama” duygusu hep belli eder kendini. Gün içinde az konuşmak sorun değil, herkesin temposu farklı ama mesajına geç cevap verip, üstüne sen yazmayınca hiç aramıyorsa, sonra da “bu kadar kolaysa bitsin gitsin” diyebiliyorsa burada değersiz hissettiren bir tavır var.
Buluşunca mutlu olmanız, onunla bağın olduğunu gösteriyor ama sadece buluşmalarda iyi olan, geri kalanında seni yok sayan ilişki de bir noktadan sonra içini kemirir.
Bence net bir şekilde sakin kafayla şunu konuş: “İlgisizliğin beni çok üzüyor, ben ilişkide kendimi böyle hissetmek istemiyorum. Ya gerçekten emek verelim ya da birbirimizi yıpratmayalım.” Tepkisine iyi bak. Kendini suçlu hissetme, ilgi ve saygı istemek asla abartı değil, en doğal hakkın.