Bir sevgili var ama bütün gün arayıp sormuyor, merak etmiyor. orada bir sevgili var , uzakta ama o sevgili henim sevgilimdir mi dersiniz yoksa ilişkiyi bir sorgular hatta bitirir misiniz?

Bir sevgili var ama bütün gün arayıp sormuyor, merak etmiyor. orada bir sevgili var , uzakta ama o sevgili henim sevgilimdir mi dersiniz yoksa ilişkiyi bir sorgular hatta bitirir misiniz?

geçici süre onun olduğu şehire yerleştim tabi o üstüne alınmadi aramadı sormadi ilgilenmedi benimseyemedi beni çağırdım benim zorumla geldi sonra hastaneye yattım hastalandım çok fena gelmedi sözde gelmiş içeri almamışlar bunu 1 ay sonra beni arayıp iyi misin dediğinde öğrendim sonra iyice koptuk geçen gün aramış 2 saat sonra dönüp nasılsın dedim yarım saate arayacam dedi ses seda çıkmadı baktım engellemiş en son sana kıyamadım seni kullanıyormuş gibi hissettim sana yakıştıramadım demişti evliydi ve aklı baskasindaydi tek taraflı yaşayıp tek taraflı yürüttüm sonuçta bitti şu an tek Arzum bana dönmesi ve benim onu red etmem
her türlü kırgınım belki haksızım bilmiyorum ama hevesi çabuk geçti sevildiğimi sanmıştım
27
bana döner inş
14 Şubat tanışma günümüz jagshs
evet bağlanıyor insan
Her ilişki kendine özgüdür ve her iki tarafın da beklentileri, iletişim tarzları ve duygusal ihtiyaçları farklıdır. İlişkiyi değerlendirmek için tek bir doğru yol olmamakla birlikte, bazı insanlar günlük yoğunlukları veya kişisel tercihleri nedeniyle sık sık iletişim kuramayabilirler. Bu durumun, ilişkinin değerli veya değersiz olduğu anlamına gelmediğini unutmamak önemlidir.
Bu sevgilinin işine vs bağlı bu devirde artık ilişki yapmak güvenmek çok zor benim de 3 senedir sevgilim var ve artık her an konuşamıyoruz işe gidip geliyor yoruluyor ben de KPSS hazırlanıyorum önemli olan günün sonunda 5 dakika da olsa günü değerlendirmek sevdiğini söylemek ve huzurda hissetmek
Eğer böyle bir durum yaşıyorsan genelde sen bekliyorsan aramasını yazmasını sormasını biraz umursamaz ol o ilişkiyi nasıl yönlendiriyorsa sen de öyle yönlendir o sana mesaj attığında anında cevap verme sen de kendini merak ettir unutma sen de değerlisin sana böyle hissettiriyorsa bitir vazgeç demeyeceğim çünkü gerçekten seviyorsan ki buraya bu soruyu sorduğuna göre seviyorsun tavsiyem dediğim gibi gün içerisinde hiç mi yazmadı sen de mesajına hiç bakma ertesi gün yaz
Sevgililik ve flört dönemi en çok şey olunan en çok aranıp sorulan en çok merak edilen dönemdir bu dönemde bile ilgisini kaybeden karşı cins baştan kaybetmiştir
✨🙏🎈
Cevap
5Cevap
İlişki nitmis fatiha duası okunması gerekiyor. Geçmiş olsun diyoruz böyle durumlara..
Önemli bir şey olmuş olması gerekir. Ölüm kalım kaza gibi bir şey olmuş olmalı ki gün boyu aramamış olmasına neden olsun.
Mümkünse bir daha aramasın.
Allah allah 😂
Heee tamam 😂
Hayır değildir.. zaten sevmiyordur da.. insan sevdiğini mutlaka sever ve merak eder.. gün içinde de 1-2 dakika bile olsa mesaj atar ya da arar
Değildir tabi.. ben şuna çok inaniyorum... yazmıyorsa, aramıyorsa.. yazdığı ve aradığı ilgisiyle boğduğu başka biri vardır.. sanada git diyemiyor.. çünkü demez bitiren olmak istemez..
Püü 😃
İlişki dediğin iki kişiyle yaşanır.
Bahsettiğin şekilde ortada ilişki yok ki adam içinde olsun 😀
Aaaa hemen kötü düşünmeyelim belli ki ilişkisi var aman yanlış oldu işi var😅
İşi varsa sorun olmaz.
İçindedir.
Bir gün yazmadı diye kolay silip atılmaz.
O kişi, boş vaktine eğlence bulmuş demek.
Yani kendi zevkine göre görüşüyor demektir bu.
Böyle biri olursa şutlarım 😄
Şehirden atarım. Stadyum nedir 🤣
Öyle birinden olmaz. Niye dursun 😄
Gün boyu arayıp sormaz sadece canı istediğinde arayıp soruyorsa ortada ilişki yoktur.
önce sorgularım tabi sonra gerekirse bitirirdim seven sevdiğini merak eder
İlişkinin içinde değildir, hatta o saatten sonra benimle bir ilişkisi yoktur.
Benim exim beni 10 saat aramamisti veya mesaj yazmamışti anladığım şeyse çokta değer vermemiş bunu sonraki zamanlarda daha iyi anladım
Uzaktan bakanidir 😅
Yoğun bir insansa işi gücü varsa onu boğmam niye aramıyorsun sormuyorsun diye.
Karşıdaki bitirmiş demekki
Değildir vakit oldurmuyorsa yok demektir.
Mesaj atmadı yeterli çok aramasın mümkünse
sorgulanır
değildir ilişki bile degildir bence
O kişi sevgilin değildir
Salla gitsin onu
Değildir
Eski sevgilidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?