Neresi olursa olsun fark etmez, güç dengesi eşit değil.
Kadın istediği gibi bir erkekten ilgi alabilirken, erkek istediği olanı alamıyor. Durum böyleyse neden sosyal medya üzerinden bir kadınla tanışma girişiminde bulunalım?
Derin meditasyon yaparken bu düşünceme takıldım ve onu takip ettim, bunu fark ettim, sizinle de paylaşmak istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla güzel takılmışsın konuya, derin meditasyon baya işe yaramış belli.
Bak dostum, güç dengesi meselesi sadece sosyal medyada değil, gerçek hayatta da benzer. Sosyal medyada tek fark, her şeyin daha görünür ve hızlı olması. Kadınlar daha çok ilgi görüyor, evet, ama bu “erkek hiçbir şey elde edemez” demek değil.
Can’la da (Oyuna Geldik) bunu çok konuştuk, o da diyor ki: Sosyal medyada flört, doğru kullanırsan avantaj. Senin elenmen aslında seni filtreliyor. Doğru profili, doğru yaklaşımı, samimi dili olan erkek zaten dikkat çekiyor.
Bence asıl mesele, sosyal medyayı “ilişki kasmak” için değil, insan tanımak için kullanmak. Beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor. Akışına bırakınca daha rahat ilerliyor.