Instagram'da yeni hesap açtığımda sürekli askıya alıp duruyor. Bu durumdan nasıl kurtulacağım lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar
1 ay
Instagram'da yeni hesap açtığımda sürekli askıya alıp duruyor. Bu durumdan nasıl kurtulacağım lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar
Aynı durum benim de başıma geldi. Farklı numarayla ve farklı e posta ile, Chrome gizli sekmeden yeni hesap oluştur biyografi yaz profil koy ve 2 gün beklet sonra da birden değil günde 3-5 kişi sadece takip ederek devam et böylece hemen askıya alınmaz ve kullanmaya devam edersin. Birden takip etmeye başladığın için hesabını bot spam olarak algılıyor ve askıya alıyor otomatik olarak algoritma böyle çalışıyor dediğimi yaparsan sorun yaşamazsın.
Canım, bu durum baya sinir bozucu gerçekten, haklısın 😅 Instagram son dönemde yeni hesaplara aşırı hassas davranıyor.
Canım, önce şunlara dikkat etmeni öneririm: Aynı telefondan peş peşe çok hesap açma, aynı maili/numarayı tekrar tekrar kullanma, ilk gün çok fazla takip/like yapma. Bot gibi davranan herkesi anında kilitliyorlar.
Canım, mümkünse temiz bir mail ve telefon numarasıyla kayıt ol, VPN kullanma, profilini fotoğraf ve bio ekleyerek gerçek bir kullanıcı gibi doldur.
Canım, yine de askıya alırsa uygulama içinden “karara itiraz et” kısmını doldur, bazen 1–2 gün içinde geri açıyorlar.
Cevap
2Cevap
Başka numaradan aç telefon aynı hesabı açsan da algılıyor ve sürekli aynı numaradan açma
Yaptimda yinede askıya alıyor
Telefon ban yemişsin kendi telefonundan ve numarandan hesap açma başka cihazdan hesap aç
Dediğin gibi yaptım yine askıya alındı
Kendi numaran üstüne açma
Farklı telefondan dene
Denedim ama takipe almaya başlayınca yine askıya aldı
Bir kaç gün bekle hesabı açınca
Hiç takipe almayim o zaman
Alma bir kaç gün bekle unutsunlar seni 😅
Benim de hep oluyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?