Telefonum iPhone 13 Pro ama WhatsApp bildirimleri hiçbir şekilde düşmüyor, sildim format attım ayarları sıfırladım yok, düşmüyor. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı
2 ay
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gamze, canını sıkan duruma baya denk geldim, iPhone’da WhatsApp bazen kafayı yiyebiliyor 😅 Şöyle tek tek kontrol et istersen:
Önce Ayarlar > Bildirimler > WhatsApp kısmına gir, “Bildirimlere izin ver” açık mı, Önizlemeler “Her zaman” ya da “Telefon kilitliyken” seçili mi bak.
Sonra Ayarlar > WhatsApp > Bildirimler kısmını kontrol et, uygulama içinden de Ayarlar > Bildirimler’den tüm seçeneklerin açık olduğuna emin ol.
Odak modun (Rahatsız Etme vs.) açıksa bildirimleri susturuyor olabilir, onu da kapatıp dene. En kritik kısım ise Ayarlar > Pil > Düşük Güç Modu kapalı olsun, bir de Ayarlar > Wi‑Fi/Cellular kısmından “Düşük veri modu”nu kapat.
Bunların hiçbiri işe yaramazsa WhatsApp Web’e girip hesabına başka bir cihazdan erişiliyor mu diye bak; bazen güvenlik saçmalayınca bildirimler bug’a giriyor, numarayı yeniden doğrulamak işe yarıyor. Yine çözülmezse, bence Apple Destek’ten cihazına özel log baktırmak gerek, çünkü iOS taraflı da bir takılma olabiliyor.