İnternet & Teknoloji WhatsApp mesajları yedeklenmeiyor diye hata veriyor ya ne yapabilirim? Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Netten baktım güncelledim, önbelleği temizledim yine d eolmadı bir türlü. Başka mail hesabı da denedim. Ne yapabilirim acil yardım edin ya 🥺🥺😪😭 Güncellemeler+1 yıl Güncelllll. Arkadaşlar neden olmaz ki bu ya bilen biri yok mıııı WhatsApp mesajları yedeklenmeiyor diye hata veriyor ya ne yapabilirim? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Mail Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melisim72626 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Depolama bitmiş galeriyi bilgisayara boşalt ben de öyle yaparım 1 13 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ama maili değiştirdim yine olmuyor wp depolamasının mı sınır var anlamadım wp fotoğraf silsem olur mu peki Yorumla Melisim72626 +1 yıl Mail değil dert Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Ne peki niye olmuyor bu Yorumla Melisim72626 +1 yıl Telefondan pcye aktar knk Yorumla Melisim72626 +1 yıl Telefonunda kiler bosalsin önce Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Wp daki öğeleri mi diyorsun Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Sen yaşıyor musun ya bu arada 😅😅 Yorumla Melisim72626 +1 yıl Yasiyommmmm yıkılmadım ayaktayim Yorumla Melisim72626 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hahahaha helalll be insan yazar yahu şok ayıp küstüm Yorumla Melisim72626 +1 yıl Kız en son ben yazdimmmmm hahahaha Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yoooooo gir de bak Yorumla Mericeyn10 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla
asrevyAA Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl depolama alanın yoktur 1 14 Yorumla Tuna5261 +1 yıl Var bende herseyi denedim Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Evet yaaa Yorumla Tuna5261 +1 yıl Güncelleme geldi bana Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @Tuna5261 olmuyor hala yaaa Yorumla Tuna5261 +1 yıl Android mi ios mu cihaz Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Android Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Samsung a54 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl En son 8 Aralık'ta yedeklenmiş niye olmuyor ya tonla şey var Yorumla Tuna5261 +1 yıl Chromedan apk olarak indirip denedin mi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Yok da zarar vermez mi o telefona? Bide onu indirirsem telefon numarası isteyecek ve uedeklenmedem mesajlar gitmez mi Yorumla Tuna5261 +1 yıl Gidebilir Yorumla Tuna5261 +1 yıl Aklıma birseyde gelmedi bana güncelleme geldi akşamına düzeldi Yorumla Mericeyn10 +1 yıl @Tuna5261 pufff niye böyle bubyaa kafayı yiyeceğim Yorumla Tuna5261 +1 yıl Soruyu tekrar sorsana belki biri çıkar çözen biri Yorumla
Tuna5261 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O sorun bendede var hala çözemedim 1 9 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Büyük sıkıntı yaaa offf Yorumla Tuna5261 +1 yıl Aynen öyle Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Genel bir sorun mu acaba ya Yorumla Tuna5261 +1 yıl Bilmiyorum ki bu sabah çıktı bende kaldı öyle Yorumla Tuna5261 +1 yıl Kardeşim şimdi güncelleme geldi bana çözüldü sıkıntı 😁 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hadi ya valla ben güncelledim yine de olmadı ya tekrar bir deneyeyim sonra Yorumla Tuna5261 +1 yıl Dene bakalım güncelleme yapınca gitti suanlik bende inşallah bir daha gelmez Yorumla Mericeyn10 +1 yıl İnşallah ya bakalım inşallah benimde olur of of Yorumla Tuna5261 +1 yıl Bekle biraz gelir belki bana geldi çünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Depolama bitmiş galeriyi bilgisayara boşalt ben de öyle yaparım
Ama maili değiştirdim yine olmuyor wp depolamasının mı sınır var anlamadım wp fotoğraf silsem olur mu peki
Mail değil dert
Ne peki niye olmuyor bu
Telefondan pcye aktar knk
Telefonunda kiler bosalsin önce
Wp daki öğeleri mi diyorsun
Sen yaşıyor musun ya bu arada 😅😅
Yasiyommmmm yıkılmadım ayaktayim
🤣🤣🤣🤣
Hahahaha helalll be insan yazar yahu şok ayıp küstüm
Kız en son ben yazdimmmmm hahahaha
Yoooooo gir de bak
🙄🙄
depolama alanın yoktur
Var bende herseyi denedim
Evet yaaa
Güncelleme geldi bana
@Tuna5261 olmuyor hala yaaa
Android mi ios mu cihaz
Android
Samsung a54
En son 8 Aralık'ta yedeklenmiş niye olmuyor ya tonla şey var
Chromedan apk olarak indirip denedin mi
Yok da zarar vermez mi o telefona? Bide onu indirirsem telefon numarası isteyecek ve uedeklenmedem mesajlar gitmez mi
Gidebilir
Aklıma birseyde gelmedi bana güncelleme geldi akşamına düzeldi
@Tuna5261 pufff niye böyle bubyaa kafayı yiyeceğim
Soruyu tekrar sorsana belki biri çıkar çözen biri
O sorun bendede var hala çözemedim
Büyük sıkıntı yaaa offf
Aynen öyle
Genel bir sorun mu acaba ya
Bilmiyorum ki bu sabah çıktı bende kaldı öyle
Kardeşim şimdi güncelleme geldi bana çözüldü sıkıntı 😁
Hadi ya valla ben güncelledim yine de olmadı ya tekrar bir deneyeyim sonra
Dene bakalım güncelleme yapınca gitti suanlik bende inşallah bir daha gelmez