Ya da bu değişensiz kurtarılabilir mi? Gözümü çok rahatsız ediyor

Ya da bu değişensiz kurtarılabilir mi? Gözümü çok rahatsız ediyor

Bunun için değişim olmaz. Üstündeki zaten orijinaldir yan sanayi takacaksn ayar almayacak etmeyecek bir sürü tantana. Oraya macun attır bide boya spreye bastır kendin at. Çok derin yara varsa bagalit vururlar boyayla düzelir
Tesekkur edeirm
Bide yorumlarda değer düşürür falan demişler değişim olursa da öyle bişey yok. Kaporta değişimi değil kuzum bile plastik cliolarda zaten. Değişim yapılmaz buna ama oldu ki başka yerden kırıldı bişey oldu değişim experde çıkmaz. Plastik parça yazar geçer. Bilip bilmeden yorum yazıyorlar 😂
Kuzum kelimesi yok orada. Kendi düzeltmiş.
Çamurluklar bile plastik yazmış nasıl kuzuma döndermiş
Biliyorum ben yeni aldim sayilir zTen arabayi. Ekspere soktum tampon plastik yazip gecmisler
E öyle zaten ona değişen demezler sende halledersin onu
Kardeşim geçmiş olsun, göze batıyor gerçekten.
Canım, bu tampon baya çizik ama çatlak derin değil gibi duruyor. Büyük ihtimalle tamponu komple değiştirmeye gerek kalmadan kurtarılır. Plastik tamiri + zımpara + dolgu + lokal boya ile gayet temiz iş çıkarlar. Değişensiz kalması da ileride satışta avantaj olur.
Tatlım, birkaç iyi kaportacıya gidip “lokal boya ve plastik tamir” diye sor, fiyat konuşamam ama tampon değişiminden çok daha uyguna çıkar ve seni rahatsız eden görüntü de gitmiş olur.
Cevap
9Cevap
bir şey yok bunda neden değişecek zımpara boya düzelir bu şekşldede kullanabilirsin kırılmamış kopmamış değişime gerek yok
bunun için tampon değişmez çok basit işlemle çözülür
Ne yaptirmam lazim
kaaortacıya git inan 3-5 bine sana yok eder orayo
Cok sagolun
Kurtalır bi kapartacı halleder küçük bir yer değiştirme hç
Değiştirme boya at orjinal parçası bozulmasını değiştireceksen eğer oda orjinal taktır oda pahalı
Tampon arabanin degerini dusurmuyo diye biliyorum
Eksper bakmior bile plastik yazip gdciyor
Boya kurtarir mi ki
Cok sagolun
Boyanırr
Kurtulur.
🤣🤣🤣🤣
Boya kurtarır bunu.
Cok sagolun
3-5 bin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?