Instagram hesabıma giremiyorum, e-postanız risk altında farklı bir e-posta kaydedin diyor ama başka e-posta yazdığım zaman da bir hata oluştu diyor, hiçbir şekilde hesabım açılmıyor, nasıl açacağım hesabımı
1 ay
Cevap
2Cevap
Instagram su aylar kafayı yedi insanların hesaplarına saçma canım engeller koyuyorlar kimininkini askıya aliyorlar kapatıyorlar ya da boyle şeyler veriyorlar sokim bu ınstagrama öyle hale getiriyorlarki kullanmayalim artık
Gerçekten bir haftadır uğraşıyorum
Şimdi yapman gereken şey başka bir hesabın üzerinden mavi tik al doğrulanmış rozet al yani ilk ay 16 lira ücretsiz veriyorlar ondan sonra meta yetkilileriyle birebir konuşuyorsun seninki basit bir sorun hallederler
Bu konuda güvenebileceğin uzman biri varsa onu ara.
Yok maalesef
18 yaşında değilsen kısıtlama geldi o yüzdendir
19 um
Kimlik onayın var mı bu arada
@Meymune182828 vardı herseyim kayitliydi hesabımda
Eyvah ki ne eyvah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok sinir bozucu bir durum bu, geçmiş olsun vallahi 😕
Bak şöyle dene: Önce uygulamayı güncelle, olmazsa telefondan tamamen kaldırıp tekrar yükle. Sonra giriş ekranında “Giriş yapamıyor musun?” / “Yardım al” kısmına girip “E-postama erişemiyorum” seçeneğini dene.
Olmazsa tarayıcıdan Instagram’ın “Hesabım çalındı / oturum açamıyorum” formunu doldur, genelde oradan geri dönüş alınıyor. En kötü ihtimalle kimlik doğrulama isteyen mail gelebilir, onu da dikkatle kontrol et 🙏📱