İnternet & Teknoloji Instagram giris yapamıyorum? gamzelkizz3 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hesabı geçici olarak kapattım bugün ve tekrar giriş yapmak istedim ama hesabıma giremiyorum sinirlerim bozuldu üzgünüz isteğinizle ilgili sorun oluştu diyor ne yapmam lazım acil söyleyinnnnm Güncellemeler+1 yıl Bilgisayarım yok Instagram giris yapamıyorum? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uygulamadan kaldır hesabini. Sonra kullanıcı adını yazıp tekrar gir. O da olmuyorsa uygulamayı kaldır. Tekrar yükle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dünden beri hata veriyor, genel sıkıntı var, hesabımıza giremiyoruz. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi açabilirsin, problem kalmadı. 👍🏻 Yorumla
melissaecee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Şifreni yanlış girince çıkıyor genelde bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilgisayar üzerinden gir 0 1 Yorumla gamzelkizz3 +1 yıl Bilgisayarım yok Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygulamadan kaldır hesabini. Sonra kullanıcı adını yazıp tekrar gir. O da olmuyorsa uygulamayı kaldır. Tekrar yükle
Bekle akşama tekrar dene.
Dünden beri hata veriyor, genel sıkıntı var, hesabımıza giremiyoruz.
Şimdi açabilirsin, problem kalmadı. 👍🏻
Şifreni yanlış girince çıkıyor genelde bu
Cnmm oluyo arada cnmmm
Ben de giriş yapamıyorum maalesef ☹️
Bilgisayar üzerinden gir
Bilgisayarım yok
Yaparsınız
Geçmiş olsun