Arkadaşlar maddi zorluklardan 1 yıl okuyup bırakmak zorunda kaldım yıllar önce. Şimdi her şey içimde kaldı, okumak, işe girmek istiyorum artık. 28 yaş bunun için ideal midir sizce genç bir yaş mı?
1 ay
inaaan değil bu aptal kapitalizm seni geç kalmış gibi yansıtmayı diğer insnaalrla yarıştırmayı sever. ama kimsenin hayatı şartları dertleri aynı değil. hala genç çıtırsın vala en azından hedefin var. kimseye kulak asma ne istiyorsan sana ne iyi gelecekse onu yap balımm
Canım içim acayip anladı seni, hiç geç kalmış falan değilsin. 28 yaş hem daha olgun olduğun, hem de ne istediğini bildiğin yaş, bence büyük avantaj.
Kanka İTÜ’deyim, hazırlıkta 30+ çok kişi gördüm, öyle motiveydiler ki çoğu sınıfın yıldızı oldu. İş dünyasında da kimse “28’de başlamış” diye bakmıyor, “işini biliyor mu, çabalıyor mu?” ona bakıyor.
Gönlünde varsa kesinlikle dene, pişman olacağın tek şey başlamamak olur. Uni + düzgün bir staj/sertifika ile çok güzel yol alırsın.
Cevap
4Cevap
Rakamlara takılmayın nolur hedeflerinizin peşinden gidin , çok düşünen çok yorulur, çok çalışan kazanır
Mantıklı değil.
Geç değil
Çok geç değil bence.
Bence gec iş hayatına atılın
abla der herkes sana
Anlamsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?