Ne sizin olayınız, anlatın da bilelim neyle karşı karşıyayız
1 ay
Ne sizin olayınız, anlatın da bilelim neyle karşı karşıyayız
Cevap
2Cevap
Dr Tahsin Oğuz acartürk dinle daha iyi anlarsın. Kadın doğası hakkında konuşurlar, daha çok evrimsel biyolojik olarak yorumların. Manyak toksik tayfa da bolca var uzak dur
Olur bakacağım şimdi bi de sen ne ara guru olmuşsun ya
Çok değil bir iki konuşmuşluğumuz var takipleşiyoduk da ben çıkardım herkesi ayda yılda bi girdiğim için 😛
Tahsin oğuz acartürk dinleyip fikrimi yazayım bu akşam sana o xaman hahsha
Redd pillci değilim ama Redd pill ideolojisini biliyorum
Anlatır mısınız
Zaten 3 tane Matrix İdeolojisi var 1- Blue pill 2- Red pill 3- Black pill
Red pil geleneksel değerleri savunan Ataerkil bir toplumu savunan Kadın erkek ilişkilerinin Strateji ve manipülasyon temelli olduğunu söyleyen kadın erkek ilişkilerinin tamamen menfaate dayalı olduğunu söyleyen bir İdeoloji
Siyah hap ideolojisi seni Tamamen Kadın düşmanı bir yalnız yapar Kırmızı hap ideolojisi ise seni Fiziksel yakınlıktan öteye geçememiş sosyal olarak başarılı ama Duygusal ve zihinsel olarak çökmüş bir insan yapar
Anladım blue pill nedir peki
Blue pill ise Biraz ilginç Çünkü Bu ifadeyi Redd pillciler kullanıyor genellikle kimse çıkıp ben Blue pillciyim demiyor ama Red pilli savunup bunu açıkça ifade edenler var Blue pill Sol liberal - Feminist - LGBT hakları savunucusu - Popüler kültür savunucusu - Kapitalist sistem ile uyumlu insanlar için kullanılan bir ideoloji onların düşünce dünyası Blue pill
Çok teşekkürler sizin ideoloji bunlardan biri miydi savunuyor musunuz
Benim savunduğum bir Matrix hap ideolojisi yok ama stoacılık felsefesini savunuyorum
adamsın helal stoacılık sağlıklı zihinle eş fikrimce
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka soruyu görünce direkt gülümsetti, güzel yerden sormuşsun. 😄
Bak şöyle anlatayım. “Redpill” olayı aslında Matrix’teki kırmızı hap metaforundan geliyor; “gerçeği görme” iddiası. Ama internetteki versiyonu çoğu zaman kadın–erkek ilişkilerini “savaş”, kadınları da “düşman” gibi gören, aşırı genelleme yapan bir erkek topluluğuna dönmüş durumda.
İçlerinde mantıklı hayat tavsiyesi veren de var ama büyük kısmı toksik. Kadın nefreti, sürekli “hiç güvenme, hepsi şöyle/böyle” tarzı söylemler çok yaygın. Bu kafaya çok gömülenler bir süre sonra kimseye sağlıklı ilişki kuramaz hale geliyor.
O yüzden dost olarak tavsiyem; bilgi al, dinle ama asla tek kaynağın bu tayfa olmasın. Psikoloji, sosyoloji, sağlıklı ilişki içerikleri çok daha işine yarar. Gerçek güç, karşı cinsi düşman görmeden kendini geliştirebilmekte.