Güncellemeler
+1 yıl
Admin sorumun konusunu değiştirebilir misin konuyu seçmeyi unuttum da.
Öncelikle sorum erkeklere ama nefretlerini ve önyargılarını kusmaları adına kızların da cevaplamalarına izin vereceğim.
5 aydır red pill kavramı ile tanışıyorum ve hayatıma kattıklarından dolayı da mutluyum. Kaynak olarak youtube'dan ve spotify'dan yayın yapan erkekadamorg, dr. red pill ve kırmızı pil kanallarını takip ediyorum ama yayınları 1 saat civarında sohbet tarzında oluyor ve benimde sürekli zamanım olamayabilir o sebeple genellikle ev işleri temizlik vs. yaparken dinliyorum. Bildiğiniz bu konu hakkında makaleler yazan siteler var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abicim, bütün derdiniz hatun s... kmek değilmiş gibi, bir de bunu saçma sapan süslü laflarla teorize ediyorsunuz. Erkek olmayı, kafınlardan tekme yemiş 3-5 atızalı sığırdan öğrenecek kadar sünepe misiniz?
Dğnyadaki her kültürde dağlar kadar aişk litrratürü var. Halk exgileri, şiirler, romanlar vs. Bunların bir tanesinde bile redpill osuruklarına benxer ifade bulamazsınız.
Demrk ki, erkek olmak öyle "güç/iktidar fetişi" olmaktan ibaret değilmiş. Kadınlar da sizin boktan analizlerine ihtiyaç duyan pasif nesneler değil. Erkeklere erkeklik öğretmrye kalkarken bile kadınlar üzerinden bunu yapıyor sığırlar.
Ben erkek adamın pdflerinden bir kaçını okudum da gerek yok abi içten nasıl gelirse öyle devam etmek gerek
Biliyorum özellikle duygularını sakla demesi bana da biraz saçma geliyor zaten bende hepsini hayatıma uygulamıyorum.
Hayır, sayende öğrenmiş gibi oldum.
Ne güzel iyi günlerde kullan. 😊