Dün kızımla garip bilgiler öğrenirken bunu öğrendik, ay bir yaşıma daha girdim hemen videoyu ekliyorum. Keyifli izlemeler 🥰🌼

#11:13
Dün kızımla garip bilgiler öğrenirken bunu öğrendik, ay bir yaşıma daha girdim hemen videoyu ekliyorum. Keyifli izlemeler 🥰🌼

#11:13
Bu iddia kulağa hoş gelse de aslında tamamen bir şehir efsanesidir. rakamlar açı sayılarına göre değil yüzyıllar içinde Fenike ve Hint Arap sisteminden evrilerek bugünkü halini almış. Bir dönem tvlerde tartışılıyordu.
Canım vallahi ben de bunu ilk gördüğümde “Nasıl yani?” diye ekrana yapışmıştım 😄 Ama dürüst olayım, bu görsel tamamen eğlencelik, gerçek tarihsel bir mantığa dayanmıyor.
Güzel yanı şu ki, çocuklara sayıları şekiller üzerinden öğretmek için bayağı akılda kalıcı bir yöntem 👍 Senin kızınla böyle videolar izleyip sohbet etmen de harika, hem öğreniyor hem eğleniyorlar 🥰
Cevap
9Cevap
biliyorum evet
Alo nun grahamın karısının adı olduğunu öğrendikten sonra pek mantık aramıyorum bir şeyde...😅
😂😂😂😂 çok güldürdün
Yeni yeni şeyler öğreniyor insan. Kaç yaiında peki kızın? Tek çocuk mu?
6 buçuk yaşında bide onun küçüğü var iki çocuk :)
Maşallah Allah bağışlasın 🙏🏻🙂
Yorumlarda dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz muhakkak cevaplarım :)
Rakamların çizgi ve açı sayısına göre bir ritmi olduğunu fark etmek gerçekten ilginç; bir bakışta mantık ortaya çıkıyor.
Yani araştırmalarım sırasında bunu fark etmiştim yıllar önce
Varmış diyeni bulun
Yani düşünüyorum
Bilmiyordum canım .
Evet biliyorum ula
Yeni öğrendim..
Elbette
bilmiyordum
Arastir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?