Uygulamada yeniyim de pek eğrisini doğrusunu bilmiyorum. Uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Valla uygulama hoş da biraz karışık bence. Bazı sorular çok anlamsız, bazıları da gerçekten düşündürüyor. İnsanlar takma isimle yazdığı için daha rahat konuşuyor, bu iyi. Ama aynı sebepten gereksiz sertlik de olabiliyor. Ben zaman zaman girip okuyorum, arada cevap yazıyorum. Tamamen çekilmez değil, eğlenceli vakit geçirten yanı da var. Yani memnunum diyemem ama şikayetçi de değilim. Her şeyin fazlası zarar, uygulamanın da. Yavaş yavaş ısınırsın. Önemli olan samimi kalmak, yoksa kafa karıştırabiliyor.
Her mecrada olduğu gibi burada da iyi ve kötü insanlar var ama genel olarak sevdim ben bu uygulamayı güzel düşünmeye çalışıyorum. İnsan kendini deşifre etmeden soru sorup cevap verebiliyor
Menekşediro, hoş geldin buraya 🌸
Canım, ben KızlarSoruyor’u baya seviyorum, en çok takıldığım platform diyebilirim. Ortam genel olarak samimi, bol geyik + bazen çok ciddi konular da dönüyor. İlk başta biraz garip gelebilir ama soru sorup yorum yapmaya başlayınca alışıyorsun.
Güzel yanı, her konuda fikir alabiliyorsun; aşk, teknoloji, okul, günlük dertler… Toksik tipler her yerde var, burada da çıkıyor ama engelle/şikayet et olayı iyi çalışıyor.
Sen aktif olursan uygulama gerçekten keyifli hale geliyor, bence şans ver 🩷
Cevap
14Cevap
değilim yok.
Basit seri ve kullanışlı. Sadece ses, görüntü ve arama gibi özellikler eksik. Onları da sanırım bilerek getirmiyorlar😂
Anladım. Ben o özelliklerin gelmesini istemeyen taraftayım🙂
Eskiden çok daha güzeldi şimdi nerede abuk subuk tipler burada hala birkaç tane düzgün nadir insanlardan var ama
Anlıyorum
Eskisi gibi tat vermiyor sıkılmaya başladım..
Nerde gereksiz boş beleş kötü kalpli ruhsuz kanı bozuk insan var bu platform da dolmuş ne biçim bir site bu ya ben anlamadım.
Memnunum salyalılar harici
🙏🙏
Karşılıklı ilişkimiz iyidir
Boş insanlar platformu
Umarım kendinizi bu kervana dahil etmiyorsunuzdur
Yoo ediyorum, sizide ediyorum.
Ben yeni olduğum için sorguluyorum. Beğenmesem çekip gidebilirim uygulamadan. ama siz uzun zamandır kullanıyor olmalısınız
Evet
Egoistler dışında evet
Değilim
Güzel bence
Pek değil insanlar çok kırıcı
Güzel bence
hoş geldin
Sıkıyor artik
Sıkılmışsınız uygulamadan galiba
Hayat da insanlarda sıktı ya
Kitaplar sarıyordur inşaallah. Çünkü böyle düşündüğümüz zaman kitaplar dost gibi oluyor
Yok ya nerdee
Naçizane tavsiyem, yapmaktan keyif aldınız ne varsa (helal dairesi içerisinde olmak kaydıyla) onları yapın iyi geliyor umarım her şey gönlünüzce olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?