Iphone'numu Çalan Eski Sevgili?

Arkadaş grubumda durumu en iyi olan benim, birisinin bir ihtiyacı vs. olursa maddi konularda bana gelirler, ben de elimden geldiğince yardımcı olurum. Bir arkadaşım kız kardeşi için eski telefonum olup olmadığı sordu, ben de yok ama alabilirim dedim. iPhone 13 vs. olursa kız kardeşim kullanacak dedi, ben de telefonu sipariş ettim. Telefon bir gün sonra kargo ile geldi, kargoyu açtım ama telefonun kutusunu falan açmadım, koydum masanın üstüne. Evde de tek başıma yaşadığım için eve sadece kız arkadaşım geliyordu, kız arkadaşımla da yakın zamanda ayrıldım. Çocuk da bugün bana mesaj attı kanka telefon ne oldu diye, baktım telefon yok. Aradım taradım telefon kayıp, güvenliğe sordum, evin etrafındaki kameralara baktık acaba eve hırsız girdi mi diye hayır eve hırsız girse dünya kadar daha değerli eşya var onları çalardı, görüntülerden eski kız arkadaşım evden çıkarken elinde iPhone kutusu görülüyor. Şimdi ben ne yapayım? İstese gider en son model iPhone alırdım, sen gittin neden iPhone 13'e mi kaldın? Şirketimin avukatla konuştum, çalındı diye şikâyette bulunun dedi. Ne yapsam acaba, şikâyette bulunsam mı? Telefonun faturası vs. benim üstüme.

Güncellemeler
1 ay
Güncel
Iphone'numu Çalan Eski Sevgili?