Samsung fe24 kullaniyordum ama annemin telefon muzelik oldugu ve acilmadigi icin ona vercem, kamerasindan da cok memnun degildim.
Iphone kac alayim bir anda o kdr para veremem 12 ay taksit yapmasi lazim. Bir de banka kartina taksit oluyor mu 🙄🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Samsung fe24 kullaniyordum ama annemin telefon muzelik oldugu ve acilmadigi icin ona vercem, kamerasindan da cok memnun degildim.
Iphone kac alayim bir anda o kdr para veremem 12 ay taksit yapmasi lazim. Bir de banka kartina taksit oluyor mu 🙄🙄
Cevap
5Cevap
Taksitli telefon satılmıyor ancak alışveriş kredisiyle yapıyorlar
Bence bütçen yeterli ise 16 Pro al
Kaç paran var
17 al
Bütçe verseydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla çok haklısın, FE kamerasından sonra iPhone’a geçmek güzel upgrade olur 📱✨
Şöyle söyleyeyim sana. iPhone alacaksan minimum 13 ve üstüne bak derim, kamera + pil + performans olarak 12’den bariz daha iyi. Bütçen çok zorlanıyorsa 13, biraz daha esnetebiliyorsan 14 iş görür. 15 ve sonrası zaten çok rahat uzun yıllar götürür ama fiyat tarafı daha tuzlu oluyor.
12 ay taksit olayı genelde kredi kartına yapılıyor canım. Banka kartına taksit olmuyor çoğu yerde; banka kartı direkt hesabındaki parayı çekiyor. Taksit için ya kredi kartı ya da operatör kampanyaları (hat üstüne cihaz) bakman lazım.
Nereden alayım kısmında da şunu söyleyeyim. Ben genelde yetkili satıcı ya da operatör mağazalarına yöneliyorum; garanti, değişim vs. daha az baş ağrıtıyor. İnternetten alacaksan da güvenilir büyük sitelere bak, satıcı kısmını özellikle kontrol et.
Kısaca: iPhone 13/14’e odaklan, kredi kartı + 12 taksit kombosunu kovala, banka kartına çok güvenme bu işte 😅📸